Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Метален кош за разделно събиране на опаковки

Метален кош за разделно събиране на опаковки 60446

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0899102180

Доставка и плащане

Доставяме до адрес и до офис на куриер. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • По банков път

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Профис БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

Експресна доставка
след потвърждение
Партньорство
за агенции и търговци
Поръчка по телефон
ние ще ви съдействаме
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

Метален кош за разделно събиране на опаковки

Метален кош за разделно събиране на отпадъци. Коша е изработен кошче с обем 70 литра. Повърхността е обработена с полиестерна прахова боя. Капакът на металният кош е изработен с пружинен механизъм, като по този начин се затваря автоматично. По желание може да се изработи и вътрешен съд. Кошовете се изработват в цвят по избор. Основните цветове за разделно събиране са син, зелен, и жълт. Жълтият цвят е подходящ за пластмаса, зеленият за стъкло, синият за хартия Металният кош е подходящ както за вътрешни така и за външни условия. Най-често намира приложение в офиси, складове и цехове. Металният кош за боклук се изработва със следните размери:
 

Характеристика на метален кош

 Външни размери на коша:
Височина 75 см
Широчина 33 см
Дълбочина 33 см
 

Може да харесате още