Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Перфоратори за PET бутилки

Машините за обработка на PET материал са няколко вида. Предлага се PET Crusher машина, която смачква пластмасовите бутилки. Друг вариант е PET перфоратор, това е вид машина която срязва и смачква пластмасовите бутилки на много малки парчета. След това материала може да се пресова много по-лесно от в първоначалната му форма.
Код на продукт: 1697124
- Натрошаващите ролки са изработени от специално закалена стомана- Система за премахване компресираните пластмасови бутилки и кутии от ролките трошачки- LED дисплей с информация за текущото състояние (готност, претоварване, отворена врата, пълен контейнер)- Ръчно управление на машината чрез лесена за употреба клавиатура- Трайно намаляване на обема на пластмасовие бутилки и кутииТегло: 288кгОбем: 290лМощност: 3,0kw..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: PET PF 600
- Перфорация на празни или пълни пластмасови бутилки с или без капачки- Перфорацията на пластмасови бутилки намалява обема им и допринася за намаляването на разходите за транспортиране и складиране-Вертикално зареждане- Приложимо за всички системи, използващи бункер с конвейер,Мощност: 2 х 3kwРаботна ширина: 600ммЗахранване: 400V, 50Hz..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 1692141
- Натрошаващите ролки са изработени от специално закалена стомана- Система за премахване компресираните пластмасови бутилки и кутии от ролките трошачки- LED дисплей с информация за текущото състояние (готност, претоварване, отворена врата, пълен контейнер)- Ръчно управление на машината чрез лесена за употреба клавиатура- Трайно намаляване на обема на пластмасовие бутилки и кутииТегло: 230кгОбем: 290лМощност: 1,5kw ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
от 1 до 3 от общо 3 резултата (1 стр.)