Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Преси за балиране

Канална преса за балиране HSM AK 807/ HSM AK 807 V е компактна пресоваща система за индустриални предприятия с малък обем отпадъчни материали. Модел АК 807 е предназначен е за компактиране на картон и лека хартия, а модел 807 V  може да пресова и фолио/пластмаса. Възможност за интегриране в автоматизирани индустриални процеси. Подходяща е за непрекъснато зареждане с поточна линия или друг вид конвейерна система. Балите могат да бъдат стакирани за улеснение на транспортирането. Модулната система на машината позволява да се избира страната на командното табло според разположението на помеще..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: KPR040000
Пресова и уплътнява отпадъци.Извоза се с камион по системата мултилифт.Снабден с хидравлична система за пресоване.Материал : стомана Размери : 6600 х 2500 х 2600 ммОбем 22 м3..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: KPR050000
Пресова и уплътнява отпадъци.Извоза се с камион по системата мултилифт.Снабден с хидравлична система за пресоване.Материал : стомана Размери : 7300 х 2500 х 2800 ммОбем 26 м3..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 6201111
Подвижната балираща преса HSM V-Press 60 е подходяща за пресоване на фолио, хартиени торби и различни леки опаковъчни материали, без многослойни картони. Пресата е с мобилна система на колела и е изключително лесна за използване с минимални усилия. Освен това не се нуждае от електричество и няма хидравлични части, което елиминира нуждата от поддръжка и сервизно обслужване. Благодарение на подвижността си, тази преса за балиране е подходяща за пресоване на материали на място при разопаковане, като допълнение към последващо пресоване с хидравлична преса...
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: solarbin240
Представяме Ви нашия нов соларен смарт контейнер за смет CitySolar – революционно решение, предназначено да оптимизира процеса по сметосъбиране чрез ефективни смарт технологии и захранвано изцяло от слънчева енергия. Това не е просто поредното смарт кошче за боклук, а интелигентен компактор с уникална патентована система за пресоване на отпадъка в съотношение 5:1, което води до впечатляващия реален капацитет от 1200 литра. Възползвайте се от най-добрата система за интелигентно управление на отпадъците. Нашето смарт кошче не само уплътнява събрания отпадък, но и намалява оперативните разходи по..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Хоризонталната балираща преса HSM HL 4809 е професионална преса с висока производителност, подходяща за компресиране на големи количества хартия, картон, фолио или опаковъчен материал. Компактният размер я прави особено подходяща за хипермаркети, малки и средни централни складове. Възможна е интеграция на хидравлична повдигаща и накланяща система, която значително намалява работата на оператора. Високата специфична сила на пресоване осигурява високо уплътняване на материала. Хидравличната плъзгаща се врата за изваждане на бали осигурява максимално удобство и безопасност при работ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
HSM HL 7009 e мощна и компактна балираща преса, подходяща за по-голямото натоварване в хранителни супермаркети, и малки и средни складове. Предназначена е за пресоване на пластмасово фолио, хартия и картон. Тя произвежда максимално големи бали (1100 х 1100 x 1200 мм и тегло до 600 kg), като по този начин оптимизира разходите за транспортиране и съхранение. Разполага с възможност за ръчно зареждане, както и за монтиране на вградена хидравлична повдигаща система, която значително намалява броя служители, необходими за компактиране на материала. Дигиталният дисплей е с интуитивно, ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612027
Преса за балиране HSM V-Press 503 е лесна за монтаж и използване и с компактен и здрав дизайн, което я прави идеална за пресоване на малък обем отпадъци. Модерен микропроцесор с мембранна клавиатура и текстов дисплей. Избор на програми за мачкане на хартия или фолио. Изваждане и транспортиране на готовите бали с количка. Автоматичен старт на пресоването след затваряне на вратата. Произвежда от 3 - 6 бали на час Връзване с полиестерни ленти ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612026
Преса за балиране HSM V-Press 504 ecoПозволява икономично депониране на опаковки Компактен и здрав дизайн Модерен микропроцесор с мембранна клавиатура и текстов дисплей, който показва статуса на машината Количка за извозване на балите HSM TCS (Torsion Control System) - система за контрол на усукването, за следене движенията на плочата Автоматичен старт след затваряне Оборудване ECO - двойна врата с дръжка Лост за безопасно отваряне на вратата Полуавтоматично двупластово връзване на балата с полиестерна лента..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612026-1
Преса за балиране HSM V-Press 504 ecoПозволява икономично депониране на опаковки Модел с изхвърляч на бала за автоматично изваждане на балата Компактен и здрав дизайн Модерен микропроцесор с мембранна клавиатура и текстов дисплей, който показва статуса на машината HSM TCS (Torsion Control System) - система за контрол на усукването, за следене движенията на плочата Автоматичен старт след затваряне Оборудване ECO - двойна врата с дръжка Лост за безопасно отваряне на вратата ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612018
Преса за балиране HSM V-Press 605 eco - позволява икономично депониране на опаковкиРедуцирайте обема на отпадъците от картон и пластмасово фолиоКомпактен и здрав дизайнЛесно пълнене - само отворете горната врата надясноРъчно заключване на вратата - лесно, бързо и безопасно благодарение на въртящо се колелоHSM TCS (Torsion Control System) - система против усукване, позволяваща контрол на движенията на пресоващата плочаАвтоматичен старт на пресоването след затваряне на врататаМодерен микропроцесор с мембранна клавиатура и текстов дисплей, показващ с..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612019
Преса за балиране HSM V-Press 610 eco - позволява икономично депониране на опаковкиРедуцирайте обемана отпадъците от хартия, картон и пластмасово фолио Компактен и здрав дизайн Лесно пълнене - само отворете горната врата надясно Ръчно заключване на вратата - лесно, бързо и безопасно благодарение на въртящо се колело HSM TCS (Torsion Control System) - система против усукване, позволяваща контрол на движенията на пресоващата плоча Автоматичен старт на пресоването след затваряне на вратата Модерен микропроцесор с мембранна клавиатура и текстов дисплей, показващ статуса на прес..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612070
Пресата за балиране HSM V-Press 818 plus позволява икономично депониране на опаковки.Благодарение на ниската си височина HSM V-Press 818 може лесно да се транспортира до мястото, където трябва да бъде използвана. Автоматичен старт след затваряне на вратата Ниска височина и малки размери Висока надеждност поради системата TCS - Torsion Control System - Система за контрол на усукването. Удобна мембранна клавиатура с цифров дисплей, който показва текущото състояние на машината. Дълъг живот благодарение на ниски разходи за поддръжка и надеждна хидравлика. Конфигурация PLUS- дърпаща се надолу вра..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612071
Пресата за балиране HSM V-Press 818 plus pro позволява икономично депониране на опаковки.Благодарение на ниската си височина HSM V-Press 818 може лесно да се транспортира до мястото, където трябва да бъде използвана. Автоматичен старт след затваряне на вратата Ниска височина и малки размери Висока надеждност поради системата TCS - Torsion Control System - Система за контрол на усукването. Удобна мембранна клавиатура с цифров дисплей, който показва текущото състояние на машината. Дълъг живот благодарение на ниски разходи за поддръжка и надеждна хидравлика. Конфигурация PLUS PRO - плъзгащ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612020
Пресата за балиране HSM V-Press 820 plus е комбинация от мощен двигател, ергономичен дизайн и прецизна, иновативна технология.Изключително лесна за използване Бързо и лесно монтиране благодарение на кръстосани цилиндри Ергономична височина за пълнене, широка и удобна врата, отваряща се надолу Ръчно заключване на вратата чрез въртящо се колело HSM TCS (Torsion Control System) - система против усукване, позволяваща контрол над движенията на пресоващата плоча Автоматичен старт след затваряне на вратата Мембранен текстов дисплей с клавиатура, показващ статуса на машината Ел. двигат..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 6152224
Преса за балиране HSM V-Press 825 plus е характерна с ниската си транспортна височина.Лесно изваждане на балите Конфигурация PLUS - вратата за пълнене се отваря надолу  Ръчно заключване на колелото Предпазна системата TCS - Torsion Control System - Система за контрол на усукването Автоматичен старт на пресоване след затваряне на вратата Удобна мембранна клавиатура с текстов дисплей, който показва статуса на машината Подходяща за картон и пластмасово фолио Дълъг живот, ниски разходи за поддръжка и надеждна хидравлика ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
от 1 до 16 от общо 48 резултата (3 стр.)