Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Ходови колела

ПрофисБГ е официален представител на немската марка за колела и ролки Tente. Предлагат се абсолютно всякакъв вид полиамидни колела и гумирани колела, подходящи за всякакви колички, мебели и индустриални изделия. Колела и ролки Tente намират приложение във всякакви индустрии - медицина, производство на мебели, дизайн, търговия, производствена промишленост, хранителни услуги и много други. Благодарение на колела и ролки, Вие ще станете по-мобилни, ще повишите продуктивността и издръжливостта и ще оптимизирате дизайна и начина на работа във Вашия бизнес.

Колелата се предлагат с планка или само с един болт, така наречените колела на цапфа. При необходимост можем да изпратим за всеки един модел колело техническа спецификация и характеристики. Други модели колела са термоустойчивите колела и колелата изработени изцяло от инокс. Голяма разновидсност от ролки и пневматични колела с пластмасова или метална сърцевина. Ако не знаете кой модел е най-подходящ за вас, то може да се свържете с нашите консултанти, за да ви предложат най-правилният вариант. Голяма част от колелата се поддържат на склад, за други модели може да се организира доставка в рамките на седмица или две.

Въртящо колело, Носещ корпус от стоманена ламарина, жълта, хромирана, въртяща се планка и колело с прецизен сачмен лагер, облицовка на корпуса от изкуствен материал, здраво закрепване на щифта.  Корпус на колелото от полиамид, работна повърхнина от полиуретан, прецизен сачмен лагер...
162.55 лв.
Цена без ДДС: 135.46 лв.
Въртящо колело с централна, пълна спирачка и централна спирачка за посока, Носещ корпус от стоманена ламарина, жълта, хромирана, въртяща се планка и колело с прецизен сачмен лагер, облицовка на корпуса от изкуствен материал, Пробка с превключваща гърбица за профилни щанги.  Корпус на колелото от полиамид, работна повърхнина от полиуретан, прецизен сачмен лагер Указание: Сертифициран продукт по TÜV Süd...
189.74 лв.
Цена без ДДС: 158.12 лв.
Фиксирано колело, Корпус от стоманена ламарина, поцинкована, занитена ос на колелото, закрепване на планка. Корпус на колелото от полиамид, плъзгащ лагер ..
2.10 лв.
Цена без ДДС: 1.75 лв.
Въртящо колело. Корпус от стоманена ламарина, поцинкована, хромирана, въртяща се планка с двоен сачмен лагер. Отвор за монтиране на болт. Сърцевина на ролката от полипропилен, работната повърхнина от Тентепрене /термопластична гума/, немаркираща, с прецизен сачмен лагер. Със защита от влакна. Колелата могат да се монтират с обикновени болтове с различна дължина...
28.67 лв.
Цена без ДДС: 23.89 лв.
Въртящо колело с тотално фиксиращо устройство. Корпус от стоманена ламарина, поцинкована, хромирана, въртяща се планка с двоен сачмен лагер. Отвор за монтиране на болт. Сърцевина на ролката от полипропилен, работната повърхнина от Тентепрене /термопластична гума/, немаркираща, с прецизен сачмен лагер. Със защита от влакна. Колелата могат да се монтират с обикновени болтове с различна дължина...
35.03 лв.
Цена без ДДС: 29.19 лв.
Фиксирано колело, Вилка от стоманена ламарина, поцинкована, хромирана, закрепване на планка. Корпус на колелото от полипропилен, електропроводимо, работна повърхнина от Тентепрене/ термопластична гума/, сиво-пореста, немаркираща, плъзгащ лагер..
16.32 лв.
Цена без ДДС: 13.60 лв.
Въртящо колело с централна, пълна спирачка и централна спирачка за посока, Рамка от пресована стомана, прецизен ролков лагер във въртяща се глава, корпус със синтетично покритие, Пробка с превключваща гърбица за профилни щанги.  Корпус на колелото от полиамид, работна повърхнина от полиуретан, прецизен сачмен лагер.Указание: Сертифициран продукт по TÜV Süd...
166.27 лв.
Цена без ДДС: 138.56 лв.
Въртящо колело с централна, пълна спирачка и централна спирачка за посока, Рамка от пресована стомана, прецизен ролков лагер във въртяща се глава, корпус със синтетично покритие, Пробка с превключваща гърбица за профилни щанги.  Корпус на колелото от полиамид, работна повърхнина от полиуретан, прецизен сачмен лагерУказание: Сертифициран продукт по TÜV Süd...
187.03 лв.
Цена без ДДС: 155.86 лв.
Код на продукт: 3470DVR100P62
Въртящо колело с Корпус от стоманена ламарина, поцинкована, хромирана, въртящо се с двоен сачмен лагер, завинтена ос на колелото, Защита на въртящия лагер от прах, закрепване на планка.  Корпус на колелото от стоманена ламарина, работна повърхнина от черна гума, ролков лагер.Подходящо за транспортни колички.Диаметър на колело 100 мм  Ширина на гумите 30 мм  Ширина на колелото 75 мм  Размер на планката 105 x 80 мм  Център на отвора на планката 80/77 x 60 мм  Отвор на планката 9 мм  Купол-Ø 75 мм  Издаване напре..
17.05 лв.
Цена без ДДС: 17.05 лв.
Код на продукт: 3470DVR200P63
Въртящо колело арт. 3470DVR200P63, Корпус от стоманена ламарина, поцинкована, хромирана, въртящо се с двоен сачмен лагер, завинтена ос на колелото, Защита на въртящ лагер от прах, закрепване на планка. Корпус на колелото от стоманена ламарина, работна повърхнина от черна гума, ролков лагер.Подходящо за контейнери  и транспортни колички.Технически данни: Диаметър на колело 200 мм  Ширина на гумите 50 мм  Ширина на колелото 96 мм  Размер на планката 137 x 105 мм  Център на отвора на планката 105 x 80/75 мм  Отвор на планката 11 мм ..
35.70 лв.
Цена без ДДС: 35.70 лв.
Въртящо колело. Корпус от стоманена ламарина, поцинкована, хромирана, въртящо се с двоен сачмен лагер. Отвор за завинтване на различни по дължина болтове. Тяло на колелото от полиамид, работна повърхнина от еластична, немаркираща гума, ролков лагер. ..
33.65 лв.
Цена без ДДС: 28.04 лв.
Въртящо колело. Корпус от стоманена ламарина, поцинкована, хромирана, въртящо се с двоен сачмен лагер. Защита на въртящ лагер от прах, закрепване на планка. Тяло на колелото от полиамид, работна повърхнина от еластична гума, немаркираща, ролков лагер. Опция за сива гума...
32.28 лв.
Цена без ДДС: 26.90 лв.
Въртящо колело, Корпус от стоманена ламарина, поцинкована, хромирана, въртящо се с двоен сачмен лагер, завинтена ос на колелото, Отвор за завинтване. Корпус на колелото от полиамид, със защита от нишки, плъзгащ лагер..
30.76 лв.
Цена без ДДС: 25.63 лв.
Въртящо колело, Корпус от стоманена ламарина, поцинкована, хромирана, въртящо се с двоен сачмен лагер, завинтена ос на колелото, Отвор за завинтване. Корпус на колелото от полиамид, със защита от нишки, плъзгащ лагер..
32.16 лв.
Цена без ДДС: 26.80 лв.
Въртящо колело, Корпус от стоманена ламарина, поцинкована, хромирана, въртящо се с двоен сачмен лагер, завинтена ос на колелото, Отвор за завинтване. Корпус на колелото от полиамид, плъзгащ лагер..
29.78 лв.
Цена без ДДС: 24.82 лв.
Въртящо колело, Корпус от стоманена ламарина, поцинкована, хромирана, въртящо се с двоен сачмен лагер, завинтена ос на колелото, Защита на въртящ лагер от прах, закрепване на планка. Корпус на колелото от полиамид, плъзгащ лагерТехнически данни Диаметър на колело -  80 мм  Ширина на гумите - 34 мм  Ширина на колелото - 75 мм  Размер на планката  - 105 x 80 мм  Център на отвора на планката - 80/77 x 60 мм  Отвор на планката - 9 мм  Купол - Ø 75 мм  Издаване напред - 40 мм  Интерференция на въртенето -..
19.50 лв.
Цена без ДДС: 16.25 лв.
от 1 до 16 от общо 102 резултата (7 стр.)