Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Шкафове за батерии

Предотвратяването на пожар е изключително важно при зареждане на литиеви батерии. Осигуряването на качествено оборудване за безопасното им съхранение може да минимизира последствията от потенциално възпламеняване на батериите. Представяме Ви нашите модерни шкафове, разделени на две категории - за зареждане и за съхранение на литиеви батерии, проектирани да отговарят на най-високите стандарти за безопасност и да предоставят оптимални решения за Вашите нужди. Независимо дали сте търговец, работите в лаборатория или търсите решение за дома, нашите шкафове предлагат сигурна и организирана защита на литиевите Ви батерии от възможни рискове.

Висококачествена изработка

Изработени с прецизност, нашите шкафове са изградени от висококачествени огнеупорни материали, и гарантират дълготрайна производителност и надеждност. Здравата конструкция осигурява допълнителна защита срещу външни влияния и нещастни случаи. Специални противопожарни уплътнения предотвратяват излизането на пламъка.

Безопасност при пожари

Безопасността е наш приоритет. Нашите шкафове за съхранение на литиеви батерии разполагат със съвременни функции за безопасност, които предотвратяват нещастни случаи и осигуряват защита от опасности. Тези функции включват здрави двойни врати, огнеустойчива изолация и димоуплътнение на отворите.

Регулиране на рафтовете 

Разбираме, че литиевите батерии имат различни форми и размери. Затова нашите шкафове са проектирани с регулируеми рафтове и отделения, които ви позволяват да персонализирате вътрешното разположение според вашите специфични нужди за съхранение. Това осигурява ефективно използване на пространството, като същевременно поддържа батериите ви организирани и лесно достъпни.

Здрав механизъм за заключване

 За да се предотврати неоторизиран достъп, нашите шкафове разполагат със здрави механизми за заключване. Можете да сте спокойни, че Вашите литиеви батерии са сигурно съхранени.

Съответствие със стандартите за безопасност

Нашите шкафове за съхранение се придържат към строгите норми и стандарти за безопасност при зареждане на литиеви батерии.

Вентилационна система

Литиевите батерии могат да генерират топлина по време на работа и да освобождават запалими газове. Нашите шкафове са създадени с интегрирани вентилационни системи, които позволяват ефективното циркулиране на въздуха, за да се предотврати натрупването на топлина и газове, намалявайки риска от пожар или експлозия.

Сигнализация при проблем

Шкафовете са оборудвани с детектор за дим и алармена система, която се задейства при първите признаци на повреда.

Указателни знаци за безопасност

Всеки шкаф е оборудван с указателни знаци за безопасност, които ясно сигнализират вида на съхраняваните материали и посочват предпазните мерки, които следва да се предприемат. Това гарантира, че служителите, посетителите или лицата от спешна помощ ще са добре информирани и могат да реагират адекватно в случай на непредвидени събития.


Инвестирайте в нашите шкафове за литиеви батерии и предприемете превантивни мерки за защита и безопасност. С изключително качествената си изработка, модерни функции за безопасност и съответствие с индустриалните стандарти, нашите шкафове предоставят най-доброто решение за съхранение и зареждане на литиеви батерии.


Код на продукт: CE11205
50 L чувал с вермикулит, допълнителен аксесоар за съхранение на батерии..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: CE11204
55 L чувал с експандиран стъклен гранулат --55 L чувал от експандиран стъклен гранулат, допълнителен аксесоар за съхранение на батерии..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: CE11200
Предпазен варел за батерии, Размери (ø x височина): 38 x 66 cm, Капацитет за съхранение: 60 l, Тегло, когато е празен: 4,9 kg----Защитен варел за батерии:- 60 литров варел с капак със затягащ пръстен- Специален клапан за освобождаване на налягането при повреда- Одобрение на ООН за опасни стоки, принадлежащи към опаковъчни групи I, II или III- За използване с вермикулит като буферен материал- 60 кг допустимо общо тегло- Идеален за използване като контейнер за съхранение на повредени батерии, очакващи изхвърляне- Одобрен за транспортиране на литиеви батерии (UN 3480 и UN 3090) с тегло 0,5 - 5 kg..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: CE11052
Защитен шкаф за батерии 6/20, външни размери (Д x Д x В): 60 x 59,5 x 196 cm, 4 нива за съхранениеЗащитен шкаф за батерии F90 за съхранение и работа на литиеви батерии.Огнеустойчивите защитени шкафове F90 от ProfisBG сами по себе си са много безопасно решение за съхранение на литиеви батерии.Така се постига високо ниво на безопасност.Доказани характеристики за безопасност:Защитният шкаф F90 надеждно предпазва съхраняваните материали от разпространение на огън или причиняване на експлозия в случай на пожар отвън.Шкафът също е незапалим отвътре, което го прави идеален за съхранение на литиеви ба..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: CE11214
Защитен шкаф за батерии Pro, Външни размери (Д x Д x В): 119,5 x 59,5 x 208 cm, 4 нива за съхранение----Този защитен шкаф, съвместим с EN 14470-1, има усъвършенствани защитни механизми, които осигуряват отлична защита срещу пожари в шкафа, причинени от литиеви батерии. Веднага щом избухне пожар на някое от складовите нива, вратите се затварят. След това се използва специалната заключваща технология, която е инсталирана, като се гарантира, че вратите остават затворени дори когато изтичащите газове се възпламенят. В този случай системата също така гарантира, че вратите могат да бъдат о..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: CEP3396
Контейнер за изхвърляне на автомобилни акумулатори с капацитет от 200 л до 700 л---Контейнер за изхвърляне на акумулатори на превозни средства, контейнер за събиране за вътрешно и външно съхранение- стабилният GRP модел позволява чисто и безопасно съхранение на стари акумулатори на превозни средства- одобрени за транспортиране в съответствие с ADR 4.1.4.1 P801a- два вентилационни отвора и поцинкована стоманена основна рамка за стабилно позициониране- всички фитинги са от неръждаема стомана- поставената дървена решетка образува гладка основна повърхност- за предотвратяване на неоторизиран достъ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: CE8322
Кутия за изхвърляне на батерии, капацитет 610 l, външни размери 120 x 100 x 76 cm---Кутия за изхвърляне на батерии, контейнер за събиране за вътрешно съхранение и транспорт- PE пластмаса с висока плътност (HDPE)- предимно киселиноустойчиви- могат да се товарят до 1т, да се подреждат до 3т- може да се зареди до 600 кг като отделна кутия, до 450 кг на кутия, когато е подредена- могат да се подреждат до 6 кутии- за транспортиране на стари батерии (Rh 2807) в съответствие с ADR 4.1.4.1 P801a- Лесни за подредба и безопасни за транспортиране- оборудван с три рамена/стойки- етикетиран с предупреждени..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: CE11342
Шкаф за зареждане на батерии Basic 8/5 монофазен, аларма за дим, ел. захранване в шкафа, техническа вентилация, прекъсване на захранването при прегряване, контактен ключ на вратата.Външни размери: 80 x 66 x 52 см, Вътрешни размери: 73 x 53 x 45 см---Противопожарната защита е важна при зареждане на литиеви батерии. Сега ПрофисБГ предлага безопасно решение. Осигуряването на важно оборудване за безопасност може да сведе до минимум последствията от изгарянето на тези устройства за съхранение и значително да увеличи безопасността в завода.- зареждане на няколко литиеви батерии в шкафа- ранна а..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: CE11579
Шкаф за зареждане на батерии Premium Plus 8/5 с неподвижни крака, монофазен. Допълнително към зареждането Premium: вътрешен температурен дисплей, с дистанционна аларма и предаване на данни през SIM карта; допълнителни функции чрез отдалечен достъп.Външен размер: 89 x 66 x 62 cm; Вътрешен размер: 73 x 53 x 45 см* крака за подреждане (необходими при подреждане на шкафовете 8/5)---Противопожарната защита е важна при зареждане на литиеви батерии. Сега ПрофисБГ предлага безопасно решение. Осигуряването на важно оборудване за безопасност може да сведе до минимум последствията от ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: CEP11577
Противопожарната защита е важна при зареждане на литиеви батерии. Сега ПрофисБГ предлага безопасно решение. Осигуряването на важно оборудване за безопасност може да сведе до минимум последствията от изгарянето на тези устройства за съхранение и значително да увеличи безопасността в завода.Основни характеристики:- зареждане на няколко литиеви батерии в шкафа- ранна аларма при повреда- спазват се всички приложими правила за безопасност при зареждане на литиеви батерии- идеален за защита на батериите от складирания инвентар по време на процеса на зареждане..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: CEP11578
Противопожарната защита е важна при зареждане на литиеви батерии. Сега ПрофисБГ предлага безопасно решение. Осигуряването на важно оборудване за безопасност може да сведе до минимум последствията от изгарянето на тези устройства за съхранение и значително да увеличи безопасността в завода.Характеристики:- зареждане на няколко литиеви батерии в шкафа- ранна аларма при повреда- спазват се всички приложими правила за безопасност при зареждане на литиеви батерии- идеален за защита на батериите от складирания инвентар по време на процеса на зареждане..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: CEP11579
Противопожарната защита е важна при зареждане на литиеви батерии. Сега ПрофисБГ предлага безопасно решение. Осигуряването на важно оборудване за безопасност може да сведе до минимум последствията от изгарянето на тези устройства за съхранение и значително да увеличи безопасността в завода.Важни характеристики:- зареждане на няколко литиеви батерии в шкафа- ранна аларма при повреда- спазват се всички приложими правила за безопасност при зареждане на литиеви батерии- идеален за защита на батериите от складирания инвентар по време на процеса на зареждане..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: CEP11651
Шкаф за съхранение на батерии FMplus в три варианта.За съхранение на литиеви батерии с ниска мощност.Характеристики:- здрав, топлоизолиращ двустенен стоманен шкаф- заключваща се врата с триточково заключване- при необходимост може да се заключва с катинар (заключващ се профилен полуцилиндър)- допълнителните уплътнения на вратата задържат студения дим в корпуса- вентилационен отвор за правилно свързване към изпускателната тръба на открито- свободно пространство за достъп на мотокара (8-9 см) за позициониране и отстраняване в случай на инцидент- стандартно оборудван с детектор за дим за звукови ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
от 1 до 13 от общо 13 резултата (1 стр.)