Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Компостери

Код на продукт: PTRGR50
Пластмасов паркинг елемент подходящ за почти всякакъв вид настилка. Може да се ползва по паркинги, градини, складове и други места. Лесна за сглобяване като не се използват допълнителни машини или винтове. Пластмасовата решетка е подходяща и за тревна площ.Размер на един пластмасов модул 500х500х40 ммЦвят зеленчетири модула са еквивалентни на 1м2Продават се в комплект по 4 броя.Посочената цена е за 1 бр.Цена за комплект от 4 бр - 36.00 лв без ДДС ..
10.80 лв.
Цена без ДДС: 9.00 лв.
Код на продукт: PTRtile
Пластмасовото подово покритие е подходящо за почти всякакъв вид настилка. Може да се ползва за тераса, градина, мазе, или друг тип подобно място.Изклюяително лесно за сглобяване като не се използват машини или винтове. Пластмасовото подово покритие е със следните размери Размер на един пластмасов модул 305х305х10 ммЦвят черенПосочената цена е за 1 бр.ПРОДАВАТ СЕ В КОМПЛЕКТ ОТ 11 брояЦена за комплект от 11 бр - 66.00 лв без ДДС ..
7.20 лв.
Цена без ДДС: 6.00 лв.
Код на продукт: LFT60072
Барабанният тип компостери може все още да не са широко разпространени в България, но са много по-функционални и произвеждат органична тор много по-бързо от стационарните си колеги. С капацитет от 380 литра, ротационният градински компостер е идеалното допълнение към вашата градина или заден двор. Множеството вентилационни отвори, както и въртящият се дизайн осигуряват по-бързо узряване на компоста и подобряват неговото качество. Барабанът е монтиран на метална рамка и се върти около оста си, а в допълнение вътрешната аерираща лента смесва отпадъците и осигурява въздушен поток. Благодарение на..
594.00 лв.
Цена без ДДС: 495.00 лв.
Код на продукт: BOKORGЕS1
Превърнете кухненските отпадъци в ценен ресурс за вашата градина или стайни растения, като същевременно намалите отпечатъка си върху околната среда. Кухненски комппостер Bokashi Organko Еssential 15.3л. е вашият екологичен помощник в кухнята.Защо да изберете кухненски компостер Bokashi Organko Еssential 15.3л.?   1. Компостиране без усилие: С нашия Bokashi Organko Еssential 15.3л., компостирането става лесно. Просто поставете вашите кухненски отпадъци, включително растителни и хранителни отпадъци, дори риба и месо, вътре и оставете магията да с..
109.00 лв.
Цена без ДДС: 90.83 лв.
Код на продукт: HZLEM100l
Върнете на природата това, което ни е дала с въртящият се компостер Hozelock EasyMix 2в1.Барабаният компостер EasyMix 2в1 е иновативно решение, което ускорява производството на компост трикратно.  Лесно смесвайте домашни и градински отпадъци, а концентрираният течен тор, събран в резервоара, използвайте, за да предоставите на вашата почва заслужената грижа. Спестете време и средства, създавайки по-здрава градина.6 стъпки към успешно компостиране:Добавете отпадъците в барабана.Завъртете барабана, за да рамесите добре съдържанието.Компостът ще е ..
259.90 лв.
Цена без ДДС: 216.58 лв.
Код на продукт: BOKORG1
Ако искате да направите нещо добро за планетата и в същото време да се насладите на плодовете от собствените си усилия, то използването на кухненски компостер е правилното решение за Вас! Вместо да изхвърляте кухненските отпадъци, можете да ги превърнете в натурален тор. Нашите иновативни домашни кухненски компостери предоставят удобен начин да намалите обема отпадъци, които генерирате, и да създадете собствен органичен тор, с който можете да подхраните цветята вкъщи или да наторите градината.Домашният компостер Bokashi Organko 1  е идеалното допълнение към вашата кухня. Не..
109.00 лв.
Цена без ДДС: 90.83 лв.
Код на продукт: BOKORGЕS
Превърнете кухненските отпадъци в ценен ресурс за вашата градина или стайни растения, като същевременно намалите отпечатъка си върху околната среда. Кухненски комппостер Bokashi Organko Еssential 15.3л. е вашият екологичен помощник в кухнята.Защо да изберете кухненски компостер Bokashi Organko Еssential 15.3л.?   1. Компостиране без усилие: С нашия Bokashi Organko Еssential 15.3л., компостирането става лесно. Просто поставете вашите кухненски отпадъци, включително растителни и хранителни отпадъци, дори риба и месо, вътре и оставете магията да се случи. Сам..
109.00 лв.
Цена без ДДС: 90.83 лв.
Код на продукт: LFT60072
Барабанният тип компостери може все още да не са широко разпространени в България, но са много по-функционални и произвеждат органична тор много по-бързо от стационарните си колеги. С капацитет от 190 литра, ротационният градински компостер е идеалното допълнение към вашата градина или заден двор. Множеството вентилационни отвори, както и въртящият се дизайн осигуряват по-бързо узряване на компоста и подобряват неговото качество. Барабанът е монтиран на метална рамка и се върти около оста си, а в допълнение вътрешната аерираща лента смесва отпадъците и осигурява въздушен поток. Благодарение на..
408.00 лв.
Цена без ДДС: 340.00 лв.
Код на продукт: BOKORGЕS3
Превърнете кухненските отпадъци в ценен ресурс за вашата градина или стайни растения, като същевременно намалите отпечатъка си върху околната среда. Сет кухненски компостер Bokashi Organko Еssential 2х15.3л. е вашият екологичен помощник в кухнята. Домашният сет компостери Bokashi Organko Еssential 2х15.3л. може да се използва по два начина:  като се надгражда, поставяйки отделните компостери един върху друг или да се използват индивидуално, което ги прави подходящи за всяко пространство.Защо да изберете сет кухненски компостери Bokashi Organko ..
165.98 лв.
Цена без ДДС: 138.32 лв.
Код на продукт: BOKORGЕS2
Превърнете кухненските отпадъци в ценен ресурс за вашата градина или стайни растения, като същевременно намалите отпечатъка си върху околната среда. Сет кухненски компостер Bokashi Organko Еssential 2х15.3л. е вашият екологичен помощник в кухнята. Домашният сет компостери Bokashi Organko Еssential 2х15.3л. може да се използва по два начина:  като се надгражда, поставяйки отделните компостери един върху друг или да се използват индивидуално, което ги прави подходящи за всяко пространство.Защо да изберете сет кухненски компостери Bokashi Organko Еssential ..
165.98 лв.
Цена без ДДС: 138.32 лв.
Код на продукт: 402007-1
Предназначение: за компостиране на органични отпадъци и ускоряване на аеробните процеси на биодеградация при декомпозиране на органичния субстрат.Начин на приложение: за 1 тон компост - 70-80 гр. биоактиватор. Препарата се разтваря в 10 л вода и се напръсква или залива компоста.Тегло: 700 гр. ..
21.60 лв.
Цена без ДДС: 18.00 лв.
Код на продукт: MAT12711
Компостерът е с обем от 300 литра.Моделът е много компактен ие изключително подходящ за всяка градина и двор. Разполага с затварящ механизъмк против вятър. Две от страните се отварят както е показано на снимката, като по този начин се почиства по-лесно. Използва се за домашно компостиране на органични отпадъци, които в последствие се превръщат в качествена тор. За по бърз ефект на компостиране се предлагат препарати. Чрез тях се увеличава процеса многократно. Компостерите се предлагат без дъно. Контейнера се предлага в зелен цвят както е посочен на снимката. Доставя се в разглоб..
120.00 лв.
Цена без ДДС: 100.00 лв.
Код на продукт: PTRMK480CZA
Пластмасовият съд за компостиране е с обем от 480 литра.Пластмасовият Компост контейнера е изключително подходящ за всяка градина и дворно пространство. Може да се използва компостиране на органични отпадъци, трева и други, които в последствие се превръщат в тор. За по бързо разлагане (компостиране) се предлагат препарати. Всеки компостер се предлага без дъно. Доставя се в разглобено състояние, като сглобяването му е изключително просто.Размери на компостера:933х933х800 мм.Цвят - черен  ..
84.00 лв.
Цена без ДДС: 70.00 лв.
Код на продукт: PTRMK700CZA
Пластмасовият съд за компостиране е с обем от 740 литра. Компост контейнера е изключително подходящ за всяка градина и двор. Използва се за домашно компостиране на органични отпадъци, които в последствие се превръщат в качествена тор. За по бърз ефект на компостиране се предлагат препарати. Чрез тях се увеличава процеса многократно. Стандартно компостерите се предлагат без дъно, но при необходимост може да се предостави и вариант с дъно. Контейнера се предлага в черен цвят. Доставя се в разглобено състояние, като сглобяването му е изключително просто.Размери ..
108.00 лв.
Цена без ДДС: 90.00 лв.
Код на продукт: PTRMK1000CZA
Пластмасовият съд за компостиране е с обем от 1000 литра. Компост контейнера е изключително подходящ за всяка градина и двор. Използва се за домашно компостиране на органични отпадъци, които в последствие се превръщат в качествена тор. За по бърз ефект на компостиране се предлагат препарати. Чрез тях се увеличава процеса многократно. Стандартно компостерите се предлагат без дъно, но при необходимост може да се предостави и вариант с дъно. Контейнера се предлага в черен цвят. Доставя се в разглобено състояние, като сглобяването му е изключително просто.Размери..
138.00 лв.
Цена без ДДС: 115.00 лв.
Код на продукт: GRF627001
Пластмасовият съд за компостиране е с обем от 600 литра. Изработен е от 100 % рециклиран полипропилен, който е изключително твърд и удароустойчив. Компост контейнерът е изключително подходящ за всяка градина и двор. Използва се за домашно компостиране на органични отпадъци, които в последствие се превръщат в качествена тор. За по-бърз ефект на компостиране се предлагат и препарати. Чрез тях процесът се ускорява многократно. Компостерите са UV-устойчиви. Стандартно компостерите се предлагат без дъно, но при необходимост може да се предостави и вариант с дъно. Контейнерът&nbs..
186.00 лв.
Цена без ДДС: 155.00 лв.
от 1 до 16 от общо 18 резултата (2 стр.)