Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Компостери

Код на продукт: PTRtile
Пластмасовото подово покритие е подходящо за почти всякакъв вид настилка. Може да се ползва за тераса, градина, мазе, или друг тип подобно място.Изклюяително лесно за сглобяване като не се използват машини или винтове. Пластмасовото подово покритие е със следните размери Размер на един пластмасов модул 305х305х10 ммЦвят черенПосочената цена е за 1 бр.ПРОДАВАТ СЕ В КОМПЛЕКТ ОТ 11 брояЦена за комплект от 11 бр - 66.00 лв без ДДС ..
7.20 лв.
Цена без ДДС: 6.00 лв.
Код на продукт: LFT60072
Барабанният тип компостери може все още да не са широко разпространени в България, но са много по-функционални и произвеждат органична тор много по-бързо от стационарните си колеги. С капацитет от 190 литра, ротационният градински компостер е идеалното допълнение към вашата градина или заден двор. Множеството вентилационни отвори, както и въртящият се дизайн осигуряват по-бързо узряване на компоста и подобряват неговото качество. Барабанът е монтиран на метална рамка и се върти около оста си, а в допълнение вътрешната аерираща лента смесва отпадъците и осигурява въздушен поток. Благодарение на..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 402007-1
Предназначение: за компостиране на органични отпадъци и ускоряване на аеробните процеси на биодеградация при декомпозиране на органичния субстрат.Начин на приложение: за 1 тон компост - 70-80 гр. биоактиватор. Препарата се разтваря в 10 л вода и се напръсква или залива компоста.Тегло: 700 гр. ..
21.60 лв.
Цена без ДДС: 18.00 лв.
Код на продукт: MAT12711
Компостерът е с обем от 300 литра.Моделът е много компактен ие изключително подходящ за всяка градина и двор. Разполага с затварящ механизъмк против вятър. Две от страните се отварят както е показано на снимката, като по този начин се почиства по-лесно. Използва се за домашно компостиране на органични отпадъци, които в последствие се превръщат в качествена тор. За по бърз ефект на компостиране се предлагат препарати. Чрез тях се увеличава процеса многократно. Компостерите се предлагат без дъно. Контейнера се предлага в зелен цвят както е посочен на снимката. Доставя се в разглоб..
120.00 лв.
Цена без ДДС: 100.00 лв.
Код на продукт: PTRMK480CZA
Пластмасовият съд за компостиране е с обем от 480 литра.Пластмасовият Компост контейнера е изключително подходящ за всяка градина и дворно пространство. Може да се използва компостиране на органични отпадъци, трева и други, които в последствие се превръщат в тор. За по бързо разлагане (компостиране) се предлагат препарати. Всеки компостер се предлага без дъно. Доставя се в разглобено състояние, като сглобяването му е изключително просто.Размери на компостера:933х933х800 мм.Цвят - черен  ..
102.00 лв.
Цена без ДДС: 85.00 лв.
Код на продукт: PTRMK700CZA
Пластмасовият съд за компостиране е с обем от 740 литра. Компост контейнера е изключително подходящ за всяка градина и двор. Използва се за домашно компостиране на органични отпадъци, които в последствие се превръщат в качествена тор. За по бърз ефект на компостиране се предлагат препарати. Чрез тях се увеличава процеса многократно. Стандартно компостерите се предлагат без дъно, но при необходимост може да се предостави и вариант с дъно. Контейнера се предлага в черен цвят. Доставя се в разглобено състояние, като сглобяването му е изключително просто.Размери ..
126.00 лв.
Цена без ДДС: 105.00 лв.
Код на продукт: PTRMK1000CZA
Пластмасовият съд за компостиране е с обем от 1000 литра. Компост контейнера е изключително подходящ за всяка градина и двор. Използва се за домашно компостиране на органични отпадъци, които в последствие се превръщат в качествена тор. За по бърз ефект на компостиране се предлагат препарати. Чрез тях се увеличава процеса многократно. Стандартно компостерите се предлагат без дъно, но при необходимост може да се предостави и вариант с дъно. Контейнера се предлага в черен цвят. Доставя се в разглобено състояние, като сглобяването му е изключително просто.Размери..
168.00 лв.
Цена без ДДС: 140.00 лв.
Код на продукт: GRF627001
Пластмасовият съд за компостиране е с обем от 600 литра. Изработен е от 100 % рециклиран полипропилен, който е изключително твърд и удароустойчив. Компост контейнерът е изключително подходящ за всяка градина и двор. Използва се за домашно компостиране на органични отпадъци, които в последствие се превръщат в качествена тор. За по-бърз ефект на компостиране се предлагат и препарати. Чрез тях процесът се ускорява многократно. Компостерите са UV-устойчиви. Стандартно компостерите се предлагат без дъно, но при необходимост може да се предостави и вариант с дъно. Контейнерът&nbs..
138.00 лв.
Цена без ДДС: 115.00 лв.
Код на продукт: 402007
• Решение за домашно компостиране.• За домашно компостиране на органични отпадъци, за малки и големи градини, изключително ефективен в превръщането наотпадъка в качествена и готова за употреба тор.• Вместимост 310 литра..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: GRF626002
Компостер 600 литра  Пластмасовият съд за компостиране е с обем от 600 литра. Изработен е от 100 % рециклиран полипропилен, който е изключително твърд и удароустойчив. Компост контейнера е изключително подходящ за всяка градина и двор. Използва се за домашно компостиране на органични отпадъци, които в последствие се превръщат в качествена тор. За по бърз ефект на компостиране се предлагат препарати. Чрез тях се увеличава процеса многократно. Компостерите са UV-устойчиви. Стандартно компостерите се предлагат без дъно, но при необходимост може да се предостави и вариант ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Паркинг елемент 500х500 мм
✓ На склад
Код на продукт: PTRGR50
Пластмасов паркинг елемент подходящ за почти всякакъв вид настилка. Може да се ползва по паркинги, градини, складове и други места. Лесна за сглобяване като не се използват допълнителни машини или винтове. Пластмасовата решетка е подходяща и за тревна площ.Размер на един пластмасов модул 500х500х40 ммЦвят зеленчетири модула са еквивалентни на 1м2Продават се в комплект по 4 броя.Посочената цена е за 1 бр.Цена за комплект от 4 бр - 24.00 лв без ДДС ..
10.80 лв.
Цена без ДДС: 9.00 лв.
от 1 до 11 от общо 11 резултата (1 стр.)