Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

IBC контейнери

Всички модели IBC контейенри разполагат със сертификати ADR, за качество и произход. Стандартен обем на този модел пластмасови контейнери е 1000 литра. Предлагат се и резервоари с food contact сертификат, който е подходящ за течности от хранителен аспект. Пластмасовите контейнери са изключително качествени и издържливи на всякакви атмосферни условия. Предлагат се на различен вид основа – контейнери на пластмасово пале, контейнери на дървено пале и варианти на метално пале. Като алтернатива за по-ниска цена се предлагат и резервоари втора ръка.
Код на продукт: 607001
IBC Контейнер на дървено пале 1000 литра IBC контейнерите са изработени с вътрешен резервоар от ултравиолетово стабилизиран високомолекулен HDPE и външна предпазна обвивка от специално обработена поцинкована стомана. Пластмасовите контейнери са подходящи за съхранение и транспорт на течности като неорганични и органични киселини, луга, пероксиди, ацетати, въглеводороди. Предлагат се и специални модели, които са подходящи за транспортиране на хранителни течности.Бидони от 1000 литра са подходящи за складове и имат възможност да се складират до 3 броя..
468.00 лв.
Цена без ДДС: 390.00 лв.
Код на продукт: 607002
• Складови контейнери с вътрешен резервоар от ултравиолетово стабилизиран високомолекулен HDPE и външна предпазна обвивка от специално обработена поцинкована стомана• Широка област на приложение - съхранение и транспорт на течности като неорганични и органични киселини, луга, пероксиди, ацетати, въглеводороди• Отвор за пълнене DN 150 от горната страна, изпускателен подменяем вентил DN 50• Подходящи за съхраняване на агресивни течни продукти, масла, химически, фармацевтични и хранителни вещества• Отвор за пълнене DN 150 от горната страна, изпускателен подменяем вен..
504.00 лв.
Цена без ДДС: 420.00 лв.
Код на продукт: 607003
• Складови контейнери с вътрешен резервоар от ултравиолетово стабилизиран високомолекулен HDPE и външна предпазна обвивка от специално обработена поцинкована стомана.• Широка област на приложение -съхранение и транспорт на течности като неорганични и органични киселини, луга, пероксиди, ацетати, въглеводороди.• Отвор за пълнене DN 150 от горната страна, изпускателен подменяем вентил DN 50.• Подходящи за съхраняването на агресивни течни продукти, масла, химически, фармацевтични и хранителни вещества.• Стикиране – до 2 реда при транспортиране ( в зависимост от..
498.00 лв.
Цена без ДДС: 415.00 лв.
от 1 до 3 от общо 3 резултата (1 стр.)