Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Метални Контейнери

Можем да ви предложим качествени контейнери на конкурентни цени. По желание може да бъдат монтирани колела на всички видове метални контейнери. При нужда от складиране на временни стоки можем да предложим преносими складове и депа за варели. За по малки обеми предлагаме специализирани контейнери. Можем да съдейставаме и за избор на контейнер за мултилифт за пресоване на твърди битови отпадъци. Имаме и специализирани контейнери за опасни отпадъци.
Код на продукт: 609020
Контейнер за складиране на луминисцентни лампи Металният контейнер е подходящ за складиране на луминисцентни лампи и други стоки. Контейнерът се прадлага в три варианта - с горно, странично или комбинирано отваряне. Подходящ е и за транспортиране на продукти. Контейнера е приспособен да се обслужва от всички видове високоподемници и/или кранове. Всички контейнери могат да бъдат поставяни до 4 един върху друг. Препоръчителнoто натоварване на един контейнер е до 160 кг. При желание на клиента може да се изработи и контейнер с различни от стандартните размери. Характеристики на кон..
888.00 лв.
Цена без ДДС: 740.00 лв.
Код на продукт: 609001
Наклоняем Контейнер 600 литра Самоизсипващ се метален контейнер за отпадъци изработен от ламарина с дебелина 2 мм. Контейнера е снабден с механизъм, който позволява лесно изсипване след като е напълнен с отпадъци. Изработен е от здрава стомана, конструкцията е заварена и допълнително подсилена. Механизмът на изсипване е надежден и стабилен. На всеки контейнер може да се монтират колела и кран за отцеждане. По избор на клиента може да се произведе контейнер със специфични размери. Металните контейнери са подходящи за извозване на строителни отпадъци. Контейнера е приспособен да с..
1 860.00 лв.
Цена без ДДС: 1 550.00 лв.
Код на продукт: 609002
Изключително удобен за използване контейнер. Опростен механизъм на обръщане. Опериране с контейнера от мястото на водача. Обработен с грунд и износоустойчива боя. Възможност за избор на цвят. Възможност за изработка по специфични размери. Вариант без двойно дъно и кран за източване. Вариант без колела. Вариант без капак. Непропускливост на дъното. Обем: 900 Л...
2 184.00 лв.
Цена без ДДС: 1 820.00 лв.
Код на продукт: 609003
Изключително удобен за използване контейнер. Опростен механизъм на обръщане. Опериране с контейнера от мястото на водача. Обработен с грунд и износоустойчива боя. Възможност за избор на цвят. Възможност за изработка по специфични размери. Вариант без двойно дъно и кран за източване. Вариант без колела. Вариант без капак. Непропускливост на дъното. Обем: 1200 Л...
2 364.00 лв.
Цена без ДДС: 1 970.00 лв.
от 1 до 4 от общо 4 резултата (1 стр.)