Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Хоризонтални преси

Хоризонталните преси за балиране представляват оборудване с огромно значение в управлението на отпадъците. Тези машини са широко използвани в различни сектори за компактиране и балиране на различни видове отпадъци, като хартия, картон, пластмаса и метал. Те предлагат рентабилно и екологично решение за справяне с нарастващите количества отпадъци, генерирани от бизнеса или домакинствата. В тази статия ще отбележим предимствата на хоризонталните преси за балиране, техните приложения и защо те са идеален избор за вашето управление на отпадъците.

Приложения на хоризонталните преси

Хоризонталните хидравлични преси HSM имат множество потенциални приложения. Например, те са идеални за производствената индустрия, предприятията за обработка и управление на отпадъците, логистични компании, централни складове, търговци на едро и дребно, печатници, хартиената промишленост, големи супермаркети. В допълнение към хартията, картона, опаковките и фолиото, хоризонталните балиращи машини често се използват и строителни отпадъци за компресиране на материали, които са широки и кухи, напр. дунапрени, полистирол, метални кофи, барабани, автомобилни гуми, и много други неща. Крайният продукт са компактни бали с намален обем, което ги прави лесни за транспортиране. Серията балиращи преси  HL се открояват с малката си височина, като същевременно имат голям отвор за зареждане, което позволява лесно поставяне на обемисти опаковки и картон. Някои модели от тази гама имат хидравлично устройство за повдигане и накланяне, други работят на принципа на непрекъснато подаване с помощта на транспортна лента. Ако се чудите кой е модела, който най-добре отговаря на вашите изисквания, ще се радваме да ви посъветваме допълнително. Нашите опитни професионалисти ще Ви консултират, като анализират вида и обема на отпадъците Ви и текущите решения за изхвърлянето им, както и помещението, в което ще бъде използвана машината.

Предимства на хоризонталните преси за балиране:

  • Ефективност: Хоризонталните преси за балиране постигат висока степен на компресия със сила на пресоване от 80 до 700 тона, в зависимост от модела,  което позволява значително намаляване на обема на отпадъците - до 95% в рамките на секунди. Това води до по-ниски разходи за изхвърляне и съхранение, както и намалени емисии на парникови газове.
  • Лесна употреба: Хоризонталните преси за балиране обикновено са проектирани с интуитивни контролни панели, което ги прави лесни за работа дори за тези без предишен опит. Това гарантира гладка и ефективна работа на Вашето работно място.
  • Ниска консумация на енергия: Съвременните хоризонтални преси за балиране са енергийно ефективни, консумирайки по-малко електроенергия в сравнение с традиционните методи за управление на отпадъците. 
  • Намалено въздействие върху околната среда: Чрез ефективно намаляване на обема на отпадъците, хоризонталните преси за балиране помагат за минимизиране на количеството отпадъци, изпращани на депата, и насърчават практиките за рециклиране. Това води до по-чиста околна среда и по-устойчиво бъдеще.

В заключение, хоризонталните преси за балиране са изключително полезно оборудване със широк спектър на приложение. Те предлагат рентабилни и екологични решения за справяне с нарастващите обеми отпадъци, като същевременно подобряват възможностите за рециклиране и гарантират съответствие с нормативните изисквания. Като инвестирате в хоризонтална преса за балиране, вие правите крачка към по-чисто и по-устойчиво бъдеще. Поискайте консултация и оферта от нас сега!

Хоризонталната балираща преса HSM HL 4809 е професионална преса с висока производителност, подходяща за компресиране на големи количества хартия, картон, фолио или опаковъчен материал. Компактният размер я прави особено подходяща за хипермаркети, малки и средни централни складове. Възможна е интеграция на хидравлична повдигаща и накланяща система, която значително намалява работата на оператора. Високата специфична сила на пресоване осигурява високо уплътняване на материала. Хидравличната плъзгаща се врата за изваждане на бали осигурява максимално удобство и безопасност при работ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612012
- Опростена и надеждна манипулация- Съвременен електронен контрол с мембранна клавиатура и светлинна индикация за най – важните функции- Мониторинг на процесите и посоката на въртене- Ефикасност намаляват времетраенето на работния цикъл- Комбинацията от фиксирани и подвижни прикрепящи зъби оптимизира пресирането, намалява броя на зарежданията, спестявайки време и усилия- Постоянен контрол на всички важни функции- Работният механизъм е изработен от съвременни материали, осигуряващи на пресата дълъг живот и безпроблемна експлоатацияСила на пресоване: 14 тонаТегло на балата: до 17..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: HL1615
- Висока производителност- Хромирано бутало гарантира дълъг експлоатационен живот- Хидравличната система осигурява лекота на работа и надеждност- Високо ниво на безопасност и оптимална защита на оператора- Четириточково връзване на балитеСила на пресоване: 14 тонаТегло на балата: 150 - 180 кг.Размер на балата: 1100х 700 х 800 ммРазмер на отвора на пълнене: 700 х 1500 ммЗахранване: 3 x 400 V, 50 HzМощност ел мотор: 7,5 kWИлюстриращото видео e за следващия модел преса HL 3521...
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612011
Presa za horizontalno baliranjeХоризонталната преса за балиране на отпадъци HSM 8 TE е с изключително опростен механизъм на работа. Връзването и изваждането на балите става с лекота. Пресата изхвърля компактните бали директно върху палет, след което те могат лесно да бъдат транспортирани другаде. Балиращите машини са подходящи за използване в магазини, цехове, складове и места с голяма концентрация на отпадъци. Работният механизъм на пресата за балиране на опаковки се състои от материали, осигуряващи лесна експлоатация и дълъг живот. Характеристики:Сила на ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
от 1 до 4 от общо 4 резултата (1 стр.)