Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Хоризонтални преси

Хоризонталните преси за балиране са подходящи за пунктове с огромна концентрация на отпадъци. Пресите са изцяло автоматизирани и след като обработят отпадъка го изваждат в готова вързана бала за транспортиране. Разбира се цената на една такава балираща машина е значително по-висока от не напълно автоматизираната. Хоризонталните хидравлични преси заемат по-голямо място от вертикалните.
Код на продукт: 612012
- Опростена и надеждна манипулация- Съвременен електронен контрол с мембранна клавиатура и светлинна индикация за най – важните функции- Мониторинг на процесите и посоката на въртене- Ефикасност намаляват времетраенето на работния цикъл- Комбинацията от фиксирани и подвижни прикрепящи зъби оптимизира пресирането, намалява броя на зарежданията, спестявайки време и усилия- Постоянен контрол на всички важни функции- Работният механизъм е изработен от съвременни материали, осигуряващи на пресата дълъг живот и безпроблемна експлоатацияСила на пресоване: 14 тонаТегло на балата: до 17..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: HL1615
- Висока производителност- Хромирано бутало гарантира дълъг експлоатационен живот- Хидравличната система осигурява лекота на работа и надеждност- Високо ниво на безопасност и оптимална защита на оператора- Четириточково връзване на балитеСила на пресоване: 14 тонаТегло на балата: 150 - 180 кг.Размер на балата: 1100х 700 х 800 ммРазмер на отвора на пълнене: 700 х 1500 ммЗахранване: 3 x 400 V, 50 HzМощност ел мотор: 7,5 kWИлюстриращото видео e за следващия модел преса HL 3521...
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612011
Presa za horizontalno baliranjeХоризонталната преса за балиране на отпадъци HSM 8 TE е с изключително опростен механизъм на работа. Връзването и изваждането на балите става с лекота. Пресата изхвърля компактните бали директно върху палет, след което те могат лесно да бъдат транспортирани другаде. Балиращите машини са подходящи за използване в магазини, цехове, складове и места с голяма концентрация на отпадъци. Работният механизъм на пресата за балиране на опаковки се състои от материали, осигуряващи лесна експлоатация и дълъг живот. Характеристики:Сила на ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
от 1 до 3 от общо 3 резултата (1 стр.)