Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Вертикални преси

Вертикалните преси за балиране на отпадъци са подходящи както за големи депа така и за магазини и складове. Предлагат се различни видове балиращи машини. Според обема на изхвърляните отпадъци можем да ви предложим най-правилният вариант на машина. При тази серия машини за балиране балата се връзва ръчно с полиестерна лента или метални телове, в зависимост модела на машината. За пресоване на PET материал се изисква пресата да има натиск на пресоване не по-нисък от 12 тона. Колкото е по голям натиска на съответната преса толкова по-плътна и тежка бала се получава. Чрез функциите на пресата може сами да определяте размера на получената бала.

Код на продукт: 6201111
Подвижната балираща преса HSM V-Press 60 е подходяща за пресоване на фолио, хартиени торби и различни леки опаковъчни материали, без многослойни картони. Пресата е с мобилна система на колела и е изключително лесна за използване с минимални усилия. Освен това не се нуждае от електричество и няма хидравлични части, което елиминира нуждата от поддръжка и сервизно обслужване. Благодарение на подвижността си, тази преса за балиране е подходяща за пресоване на материали на място при разопаковане, като допълнение към последващо пресоване с хидравлична преса...
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: solarbin240
Представяме Ви нашия нов соларен смарт контейнер за смет CitySolar – революционно решение, предназначено да оптимизира процеса по сметосъбиране чрез ефективни смарт технологии и захранвано изцяло от слънчева енергия. Това не е просто поредното смарт кошче за боклук, а интелигентен компактор с уникална патентована система за пресоване на отпадъка в съотношение 5:1, което води до впечатляващия реален капацитет от 1200 литра. Възползвайте се от най-добрата система за интелигентно управление на отпадъците. Нашето смарт кошче не само уплътнява събрания отпадък, но и намалява оперативните разходи по..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612027
Преса за балиране HSM V-Press 503 е лесна за монтаж и използване и с компактен и здрав дизайн, което я прави идеална за пресоване на малък обем отпадъци. Модерен микропроцесор с мембранна клавиатура и текстов дисплей. Избор на програми за мачкане на хартия или фолио. Изваждане и транспортиране на готовите бали с количка. Автоматичен старт на пресоването след затваряне на вратата. Произвежда от 3 - 6 бали на час Връзване с полиестерни ленти ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612026
Преса за балиране HSM V-Press 504 ecoПозволява икономично депониране на опаковки Компактен и здрав дизайн Модерен микропроцесор с мембранна клавиатура и текстов дисплей, който показва статуса на машината Количка за извозване на балите HSM TCS (Torsion Control System) - система за контрол на усукването, за следене движенията на плочата Автоматичен старт след затваряне Оборудване ECO - двойна врата с дръжка Лост за безопасно отваряне на вратата Полуавтоматично двупластово връзване на балата с полиестерна лента..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612026-1
Преса за балиране HSM V-Press 504 ecoПозволява икономично депониране на опаковки Модел с изхвърляч на бала за автоматично изваждане на балата Компактен и здрав дизайн Модерен микропроцесор с мембранна клавиатура и текстов дисплей, който показва статуса на машината HSM TCS (Torsion Control System) - система за контрол на усукването, за следене движенията на плочата Автоматичен старт след затваряне Оборудване ECO - двойна врата с дръжка Лост за безопасно отваряне на вратата ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612018
Преса за балиране HSM V-Press 605 eco - позволява икономично депониране на опаковкиРедуцирайте обема на отпадъците от картон и пластмасово фолиоКомпактен и здрав дизайнЛесно пълнене - само отворете горната врата надясноРъчно заключване на вратата - лесно, бързо и безопасно благодарение на въртящо се колелоHSM TCS (Torsion Control System) - система против усукване, позволяваща контрол на движенията на пресоващата плочаАвтоматичен старт на пресоването след затваряне на врататаМодерен микропроцесор с мембранна клавиатура и текстов дисплей, показващ с..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612019
Преса за балиране HSM V-Press 610 eco - позволява икономично депониране на опаковкиРедуцирайте обемана отпадъците от хартия, картон и пластмасово фолио Компактен и здрав дизайн Лесно пълнене - само отворете горната врата надясно Ръчно заключване на вратата - лесно, бързо и безопасно благодарение на въртящо се колело HSM TCS (Torsion Control System) - система против усукване, позволяваща контрол на движенията на пресоващата плоча Автоматичен старт на пресоването след затваряне на вратата Модерен микропроцесор с мембранна клавиатура и текстов дисплей, показващ статуса на прес..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612070
Пресата за балиране HSM V-Press 818 plus позволява икономично депониране на опаковки.Благодарение на ниската си височина HSM V-Press 818 може лесно да се транспортира до мястото, където трябва да бъде използвана. Автоматичен старт след затваряне на вратата Ниска височина и малки размери Висока надеждност поради системата TCS - Torsion Control System - Система за контрол на усукването. Удобна мембранна клавиатура с цифров дисплей, който показва текущото състояние на машината. Дълъг живот благодарение на ниски разходи за поддръжка и надеждна хидравлика. Конфигурация PLUS- дърпаща се надолу вра..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612071
Пресата за балиране HSM V-Press 818 plus pro позволява икономично депониране на опаковки.Благодарение на ниската си височина HSM V-Press 818 може лесно да се транспортира до мястото, където трябва да бъде използвана. Автоматичен старт след затваряне на вратата Ниска височина и малки размери Висока надеждност поради системата TCS - Torsion Control System - Система за контрол на усукването. Удобна мембранна клавиатура с цифров дисплей, който показва текущото състояние на машината. Дълъг живот благодарение на ниски разходи за поддръжка и надеждна хидравлика. Конфигурация PLUS PRO - плъзгащ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612020
Пресата за балиране HSM V-Press 820 plus е комбинация от мощен двигател, ергономичен дизайн и прецизна, иновативна технология.Изключително лесна за използване Бързо и лесно монтиране благодарение на кръстосани цилиндри Ергономична височина за пълнене, широка и удобна врата, отваряща се надолу Ръчно заключване на вратата чрез въртящо се колело HSM TCS (Torsion Control System) - система против усукване, позволяваща контрол над движенията на пресоващата плоча Автоматичен старт след затваряне на вратата Мембранен текстов дисплей с клавиатура, показващ статуса на машината Ел. двигат..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 6152224
Преса за балиране HSM V-Press 825 plus е характерна с ниската си транспортна височина.Лесно изваждане на балите Конфигурация PLUS - вратата за пълнене се отваря надолу  Ръчно заключване на колелото Предпазна системата TCS - Torsion Control System - Система за контрол на усукването Автоматичен старт на пресоване след затваряне на вратата Удобна мембранна клавиатура с текстов дисплей, който показва статуса на машината Подходяща за картон и пластмасово фолио Дълъг живот, ниски разходи за поддръжка и надеждна хидравлика ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 6152324
Преса за балиране HSM V-Press 825 plus pro е характерна с ниската си транспортна височина.Лесно изваждане на балите Конфигурация PLUS PRO - плъзгаща се врата Ръчно заключване на колелото Предпазна системата TCS - Torsion Control System - Система за контрол на усукването Автоматичен старт на пресоване след затваряне на вратата Удобна мембранна клавиатура с текстов дисплей, който показва статуса на машината Подходяща за картон и пластмасово фолио Дълъг живот, ниски разходи за поддръжка и надеждна хидравлика ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612022
Комбинацията от голяма сила на пресоване, ниски нива на шум и енергоспестяваща технология прави преса за балиране HSM V - PRESS 860 най-икономичното и екологично решение за Вашия отпадък.Полуавтоматично завързване на балата - спестява време и средства HSM TCS (Torsion Control System) - система за контрол на усукването Автоматичен старт на пресоването след затваряне на вратата Удобна мембранна клавиатура с текстов дисплей, показващ статуса на машината Постоянно наблюдение на процеса Подходяща за картон и фолио Модел eco - двойна врата и ръчно заключване с въртящо се колело Модел plus..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Преса за балиране HSM V - PRESS 860 L произвежда бали с вдлъбнатини за лесно транспортиране без палети.Полуавтоматично завързване на балата - спестява време и средства HSM TCS (Torsion Control System) - система за контрол на усукването Автоматичен старт на пресоването след затваряне на вратата Удобна мембранна клавиатура с текстов дисплей, показващ статуса на машината Постоянно наблюдение на процеса Подходяща за картон и фолио Хидравлично заключване на вратата - не се налага ръчно затваряне Възможност за поставяне на държач за полиестерни ленти отгоре (зависи от модела) Израбо..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 612023
Преса за балиране HSM V - PRESS 1160 eco е най-големият модел от серията V-Press, с тегло на балите до 550 кг., огромна сила на натиск и високо ниво на производителност. Широка и ергономична врата за пълнене, която се отваря настрани. Полуавтоматично завързване на балата - спестява време и средства Висока производителност HSM TCS (Torsion Control System) - система за контрол на усукването Автоматичен старт на пресоването след затваряне на вратата Удобна мембранна клавиатура с текстов дисплей, показващ статуса на машината Подходяща за картон и фолио Ръчно заключване на врат..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Преса за балиране HSM V - PRESS 1160 е най-големият модел от серията V-Press, с тегло на балите до 550 кг., огромна сила на натиск и високо ниво на производителност. Модел MAX с плъзгаща се надолу врата, която се отваря автоматично след завършване на процеса. Полуавтоматично завързване на балата - спестява време и средства Висока производителност HSM TCS (Torsion Control System) - система за контрол на усукването Автоматичен старт на пресоването след затваряне на вратата Удобна мембранна клавиатура с текстов дисплей, показващ статуса на машината Подходяща за картон и фолио ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
от 1 до 16 от общо 30 резултата (2 стр.)