Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Сорбентни постелки и ролки

Код на продукт: 513036
Тези постелки са тежки, трислойни и със сив цвят и анти-плъзгащо покритие. Те са идеалното решение за постоянно и дълго използване, на места с голямо движение. Тази адсорбираща настилка се отличава с невероятна здравина и дълъг живот. Най - горният тъмен слой е изработен от материал, отличаващ се с голяма здравина и издръжливост на механични въздействия. Той е УВ устойчив, което дава възможност да ползване както в закрити пространства, така и на открито. Средният слой адсорбира течностите и ги задържа в себе си. Последният слой не позволява течността да достигне до повърхността под него въпрек..
1 322.88 лв.
Цена без ДДС: 1 102.40 лв.
Код на продукт: 514019
Тези постелки са тежки, двуслойни, свързани и перфорирани универсални сорбенти, които са подходящи за използване при всякакви течности - масла, вода, разредители, охладители и др. Притежават високи адсорбационни свойства. Настилката е подходяща за използване в работилници, цехове, под машини и на места с умерена натовареност на движение. Описание: Стандартни размери: 38 см х 46 мАдсорбиращ капацитет: 99 л/опОпаковка: 1 бр/оп..
354.00 лв.
Цена без ДДС: 295.00 лв.
Код на продукт: 514009
Тези постеки са тежки, двупластови, унивесални сорбенти, със сив цвят, които адсорбират идеално всякакви течности  включително масла, вода, разтворители, охлаждащи течности и т.н. Високото качество универсален сорбент за приложения, където се изисква комбинация от добра попивност и допълнителна здравина. Идеално решение за овладяване на преразхода, който идва от машини. Описание: Стандартни размери: 38 см х 46 мАдсорбиращ капацитет: 94 л/опОпаковка: 1 бр/оп..
276.00 лв.
Цена без ДДС: 230.00 лв.
Код на продукт: 513037
Тези постелки са тежки, трислойни, със сив цвят сорбентни продукти, които са предназначени за адсорбиране на масла и нефтении продукти. Те са идеалното решение за постоянно и дълго използване, на места с голямо движение. Тази адсорбираща настилка се отличава с невероятна здравина и дълъг живот. Най - горният тъмен слой е изработен от материал, отличаващ се с голяма здравина и издръжливост на механични въздействия. Той е УВ устойчив, което дава възможност да ползване както в закрити пространства, така и на открито. Сивият цвят маскира маслените петна и удължава живота на сорбента. Сре..
857.38 лв.
Цена без ДДС: 714.48 лв.
Код на продукт: 513033
Тези постелки са тежки, еднослойни, с бял цвят сорбентни продукти, които са предназначени за адсорбиране на масла и нефтени продукти. Също така се отличават с голяма здравина и механична устойчивост. Допълнително обработената повърхност свежда до нула вероятността за отделяне на власинки от сорбента при неговото използване. Описание: Стандартни размери: 48 см х 44 мАдсорбиращ капацитет: 231л/опОпаковка: 2 бр/оп..
480.00 лв.
Цена без ДДС: 400.00 лв.
Код на продукт: 513038
Тези постелки са тежки, трислойни, със сив цвят сорбенти, които са предназначени за адсорбиране на масла и нефтени продукти. Идеалното решение за постоянно и дълго използване, на места с голямо движение. Тази адсорбираща настилка се отличава с невероятна здравина и дълъг живот. Най - горният тъмен слой е изработен от материал, отличаващ се с голяма здравина и издръжливост на механични въздействия. Той е UV устойчив, което дава възможност да ползване както в закрити пространства, така и на открито. Сивият цвят скрива маслените петна и удължава живота на сорбента. С..
721.34 лв.
Цена без ДДС: 601.12 лв.
Код на продукт: 514014
Тези постелки са тежки, двупластови, със сив цвят сорбенти, които са предназначени за адсорбиране на различни течности, включително масла, вода, разтворители, охлаждащи течности и т.н. Високото качество на универсалния сорбент за приложения, където се изисква комбинация от добра адсорбация и допълнителна здравина. Идеално решение за овладяване на преразхода, който идва от машини. Описание: Стандартни размери: 76 см х 46 мАдсорбиращ капацитет: 187 л/опОпаковка: 1 бр/оп..
405.60 лв.
Цена без ДДС: 338.00 лв.
Код на продукт: 514022
Тези постелки са средно тежки, еднослойни, със сив цвят сорбентни продукти, които са предназначени да адсорбират всякакви индустриални течности, включително масла, вода, разредители, охладители и много други. Поемат течности до 18 пъти собственото си тегло. Ролките са перфорирани, повърхността е допълнително обработена за по-голяма здарвина. Могат да се използват на закрито и на открито, благодарение на UV устойчив горен слой. Сивият цвят маскира капки и разливи при продължително ползване. Препоръчва се за употреба в районите с висока трафик, които изискват в..
492.00 лв.
Цена без ДДС: 410.00 лв.
Код на продукт: 514023
Тези постелки са средно тежки, еднопластови, със сив цвят сорбенти, които са предназначени за адсорбиране на всякакви индустриални течности, включително масла, вода, разредители, охладители, химикали и много други. Поемат течности до 18 пъти собственото си тегло. Ролките са перфорирани, повърхността е допълнително обработена за по-голяма здарвина.Идеални за покриване на голяма площ за бързо почистване на разливи, течове и прокапвания. Подходящ за индустриални приложения, където се изискват ниски разходи и висока попивна способност. Описание: Стандартни размери: 48 см х..
468.00 лв.
Цена без ДДС: 390.00 лв.
Код на продукт: 514017
Постелка сорбент 76 х 46 м MPO 350 Притежават всички качества на серия GP , но са с увеличена здравина и устойчивост. Описание: Стандартни размери: 76 см х 46 мАдсорбиращ капацитет: 147 л/опОпаковка: 1 бр/оп..
396.00 лв.
Цена без ДДС: 330.00 лв.
от 1 до 10 от общо 10 резултата (1 стр.)