Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Пластмасови палети

Палетата от рециклираната пластмаса са еднакво качесвени и здрави като тези от първичен материал. Пластмасовите палета се изработват във всякакви размери и варианти на крачета или на шини (траверси). Палетата изработени на шини се използват за складиране на продукция по стелажи.
Код на продукт: 603006
Изработени са с добавяне на рециклиран материал. Съчетават високо качество на пластмасовите палета, изработени от първична суровина с цена, близка до тази на дървените палета. Те не попиват, могат да се мият, не задържат прах, устойчиви са на гъбички, инсекти и плесен и запазват теглото си постоянно при различни атмосферни условия, на практика вечно. Могат успешно да се използват в среди с повишени хигиенни изисквания като месопреработване, млекопроизводство, хлебни изделия и др. Могат да се използват с хранителни продукти и суровини, когато те са опаковани.Размери: 400 х 600 х 140.Тегло:1.1 к..
16.20 лв.
Цена без ДДС: 13.50 лв.
Код на продукт: 603066-3
Изработени са с добавяне на рециклиран материал. Съчетават високо качество на пластмасовите палета, изработени от първична суровина с цена, близка до тази на дървените палета. Те не попиват, могат да се мият, не задържат прах, устойчиви са на гъбички, инсекти и плесен и запазват теглото си постоянно при различни атмосферни условия, на практика вечно. Могат успешно да се използват в среди с повишени хигиенни изисквания като месопреработване, млекопроизводство, хлебни изделия и др. Могат да се използват с хранителни продукти и суровини, когато те са опаковани.• Размери: 800 х 600 х 120 мм• Тегло..
17.40 лв.
Цена без ДДС: 14.50 лв.
Код на продукт: 603066-2
Изработени са с добавяне на рециклиран материал. Съчетават високо качество на пластмасовите палета, изработени от първична суровина с цена, близка до тази на дървените палета. Те не попиват, могат да се мият, не задържат прах, устойчиви са на гъбички, инсекти и плесен и запазват теглото си постоянно при различни атмосферни условия, на практика вечно. Могат успешно да се използват в среди с повишени хигиенни изисквания като месопреработване, млекопроизводство, хлебни изделия и др. Могат да се използват с хранителни продукти и суровини, когато те са опаковани.• Размери: 800 х 600 х 130 мм&b..
21.60 лв.
Цена без ДДС: 18.00 лв.
Код на продукт: 603067
Пласмтасово пале  Пластмасовите палета са изработени с добавяне на рециклиран материал. Палетата не попиват течности и могат да се мият и чистят изключително лесно, устойчиви са на плесен и запазват собственото си тегло при различни температури. Пластмасов европалет се отличава с изключително дълъг живот, в зависимост от правилното му използване. Изключително здрави са и са на много добра цена. Ползват се успешнов във всяка една индустрия, а именнно  месопреработване, млекопроизводство, хлебни изделия и др. Пластсмоасово пале се предлага в различни размери. Предлагат се и ..
26.40 лв.
Цена без ДДС: 22.00 лв.
Код на продукт: 603065-1
Изработени са с добавяне на рециклиран материал. Съчетават високото качество на пластмасовите палета, изработени от първична суровина с цена, близка до тази на дървените палета. Те не попиват, могат да се мият, не задържат прах, устойчиви са на гъбички, инсекти и плесен и запазват теглото си постоянно при различни атмосферни условия, на практика вечно.Могат успешно да се използват в среди с повишени хигиенни изисквания като месопреработване, млекопроизводство, хлебни изделия и др. М огат да се използват с хранителни продукти и суровини, когато те са опаковани.• Размери: 1000 х 1200 х..
30.60 лв.
Цена без ДДС: 25.50 лв.
Код на продукт: 603011
Изработени са с добавяне на рециклиран материал. Съчетават високо качество на пластмасовите палета, изработени от първична суровина с цена, близка до тази на дървените палета. Те не попиват, могат да се мият, не задържат прах, устойчиви са на гъбички, инсекти и плесен и запазват теглото си постоянно при различни атмосферни условия, на практика вечно. Могат успешно да се използват в среди с повишени хигиенни изисквания като месопреработване, млекопроизводство, хлебни изделия и др. Могат да се използват с хранителни продукти и суровини, когато те са опаковани.Размери: 800 х 1200 х 134Тегло: 7 кг..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 603064
Изработени са с добавяне на рециклиран материал. Съчетават високото качество на пластмасовите палета, изработени от първична суровина с цена, близка до тази на дървените палета. Те не попиват, могат да се мият, не задържат прах, устойчиви са на гъбички, инсекти и плесен и запазват теглото си постоянно при различни атмосферни условия, на практика вечно.Могат успешно да се използват в среди с повишени хигиенни изисквания като месопреработване, млекопроизводство, хлебни изделия и др. М огат да се използват с хранителни продукти и суровини, когато те са опаковани.• Размери: 1200 х 800 х 150 м..
84.00 лв.
Цена без ДДС: 70.00 лв.
Код на продукт: 603062-2
Изработени са с добавяне на рециклиран материал. Съчетават високото качество на пластмасовите палета, изработени от първична суровина с цена, близка до тази на дървените палета. Те не попиват, могат да се мият, не задържат прах, устойчиви са на гъбички, инсекти и плесен и запазват теглото си постоянно при различни атмосферни условия, на практика вечно.Могат успешно да се използват в среди с повишени хигиенни изисквания като месопреработване, млекопроизводство, хлебни изделия и др. М огат да се използват с хранителни продукти и суровини, когато те са опаковани.• Размери: 1100 х 1100 х..
61.20 лв.
Цена без ДДС: 51.00 лв.
Код на продукт: 603062-4
Изработени са с добавяне на рециклиран материал. Съчетават високото качество на пластмасовите палета, изработени от първична суровина с цена, близка до тази на дървените палета. Те не попиват, могат да се мият, не задържат прах, устойчиви са на гъбички, инсекти и плесен и запазват теглото си постоянно при различни атмосферни условия, на практика вечно.Могат успешно да се използват в среди с повишени хигиенни изисквания като месопреработване, млекопроизводство, хлебни изделия и др. М огат да се използват с хранителни продукти и суровини, когато те са опаковани.• Размери: 1140 х 1140 х 140 ..
58.80 лв.
Цена без ДДС: 49.00 лв.
Код на продукт: 603062-5
Изработени са с добавяне на рециклиран материал. Съчетават високото качество на пластмасовите палета, изработени от първична суровина с цена, близка до тази на дървените палета. Те не попиват, могат да се мият, не задържат прах, устойчиви са на гъбички, инсекти и плесен и запазват теглото си постоянно при различни атмосферни условия, на практика вечно.Могат успешно да се използват в среди с повишени хигиенни изисквания като месопреработване, млекопроизводство, хлебни изделия и др. Могат да се използват с хранителни продукти и суровини, когато те са опаковани.• Размери: 1100 х 1100 х ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Код на продукт: 603011-2
Изработени са с добавяне на рециклиран материал. Съчетават високо качество на пластмасовите палета, изработени от първична суровина с цена, близка до тази на дървените палета. Те не попиват, могат да се мият, не задържат прах, устойчиви са на гъбички, инсекти и плесен и запазват теглото си постоянно при различни атмосферни условия, на практика вечно. Могат успешно да се използват в среди с повишени хигиенни изисквания като месопреработване, млекопроизводство, хлебни изделия и др. Могат да се използват с хранителни продукти и суровини, когато те са опаковани. • Размери: 1100 х 11..
58.80 лв.
Цена без ДДС: 49.00 лв.
Код на продукт: 603011-4
Изработени са с добавяне на рециклиран материал. Съчетават високо качество на пластмасовите палета, изработени от първична суровина с цена, близка до тази на дървените палета. Те не попиват, могат да се мият, не задържат прах, устойчиви са на гъбички, инсекти и плесен и запазват теглото си постоянно при различни атмосферни условия, на практика вечно. Могат успешно да се използват в среди с повишени хигиенни изисквания като месопреработване, млекопроизводство, хлебни изделия и др. Могат да се използват с хранителни продукти и суровини, когато те са опаковани. • Размери: 1140 х 11..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
от 1 до 12 от общо 12 резултата (1 стр.)