Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Пластмасови кутии за съхранение

Пластмасовите кутии за съхранение са изключително удобни поради компактната си форма и размер. Предлагат се стандартни кутии и разпределители за дребни части. Кутиите и разпределителите намират широко приложение в редица верига магазини и цехове. Кутиите са подходящи и за транспортиране на продукция, защото позволяват пломбиране. Ако имате нужда от нестандартен размер, трябва да се свържете с нашите консултанти.
Код на продукт: 510012-1
За съхранение на документи в близост до машини и други. Изработен от напълно рециклируем високомолекулярен полиетилен.Устойчив на повечето химикали , разтворители и масла.Размери 345х155х125 ммтегло 0,500 кг...
55.20 лв.
Цена без ДДС: 46.00 лв.
Код на продукт: 510012
За съхранение на документи в близост до машини и др. Изработен от напълно рециклируем високомолекулярен полиетилен. Устойчив на повечето химикали, разтворители и масла. Размери 335х335х100 мм Тегло 1 кг...
50.40 лв.
Цена без ДДС: 42.00 лв.
Код на продукт: 268021
Пластмасов контейнер Пластмасовите контейнери са изработен от полипропилен. Контейнерите позволяват да се редят един върху друг. При транспортиране се стифират и не заемат място.Ширина 500 ммДълбочина 395 ммВисочина 320 ммЦвят - син, червен, сив, бял..
32.40 лв.
Цена без ДДС: 27.00 лв.
Код на продукт: SEMA100
Използват се за прегледно класифициране и складиране на маломерни предмети. Челното скосяване на разпределителя улеснява поставянето или изваждането на изделия от него, без да се налага демонтиране. Разпределителите намират широко приложение в складове, монтажни работилници, ремонтни помещения, при изграждане на рафтове в гаражи и т.н. Възможността да се подреждат един върху друг намамява неколкократно необходимостта от пространство за складиране. Размери: Дълбочина 163 мм / ширина 100 мм / височина 72 мм..
2.40 лв.
Цена без ДДС: 2.00 лв.
Код на продукт: 601004
Пластмасов Разпределител Пластмасовите разпределители са подходящи за складиране на маломерни предмети. Изработени са от полиетилен и са изключителни леки. Разпределителите са изработени по начин който позволява лесно поставяне и и изваждане на изделия от него. Пластмасовите кутии се ползват най-вече в цехове, работилници, складове, магазини и други. Кутийките имат възможност да се поставят една върху друга и да се обозначат с етикети. Основни цветове в които се предлагат разпределителите са червен и син. Произвеждат се в различни размери. Характеристики на пластмасов разпределител Раз..
2.88 лв.
Цена без ДДС: 2.40 лв.
Код на продукт: SEMA150
Използват се за прегледно класифициране и складиране на маломерни предмети. Челното скосяване на разпределителя улеснява поставянето или изваждането на изделия от него, без да се налага демонтиране. Разпределителите намират широко приложение в складове, монтажни работилници, ремонтни помещения, при изграждане на рафтове в гаражи и т.н. Възможността да се подреждат един върху друг намамява неколкократно необходимостта от пространство за складиране. Размери: Дълбочина 204 мм / ширина 128 мм / височина 96 мм..
3.60 лв.
Цена без ДДС: 3.00 лв.
Код на продукт: 601003
Три размера на класическите разпределители. Използват се за прегледно класифициране и складиране на маломерни предмети. Челното скосяване на разпределителя улеснява поставянето или изваждането на изделия от него, без да се налага демонтиране. Разпределителите намират широко приложение в складове, монтажни работилници, ремонтни помещения, при изграждане на рафтове в гаражи и т.н. Възможността да се подреждат един върху друг намамява неколкократно необходимостта от пространство за складиране. Размери:L 236 х A 160 х H 130 мм...
6.00 лв.
Цена без ДДС: 5.00 лв.
Код на продукт: SEMA200
Използват се за прегледно класифициране и складиране на маломерни предмети. Челното скосяване на разпределителя улеснява поставянето или изваждането на изделия от него, без да се налага демонтиране. Разпределителите намират широко приложение в складове, монтажни работилници, ремонтни помещения, при изграждане на рафтове в гаражи и т.н. Възможността да се подреждат един върху друг намамява неколкократно необходимостта от пространство за складиране. Размери: Дълбочина 255 мм / ширина 148 мм / височина 114 мм..
4.80 лв.
Цена без ДДС: 4.00 лв.
Код на продукт: SEMA250
Използват се за прегледно класифициране и складиране на маломерни предмети. Челното скосяване на разпределителя улеснява поставянето или изваждането на изделия от него, без да се налага демонтиране. Разпределителите намират широко приложение в складове, монтажни работилници, ремонтни помещения, при изграждане на рафтове в гаражи и т.н. Възможността да се подреждат един върху друг намамява неколкократно необходимостта от пространство за складиране. Размери: Дълбочина 304 мм / ширина 184 мм / височина 129 мм..
7.56 лв.
Цена без ДДС: 6.30 лв.
Код на продукт: 601007
Три размера на класическите разпределители. Използват се за прегледно класифициране и складиране на маломерни предмети. Челното скосяване на разпределителя улеснява поставянето или изваждането на изделия от него, без да се налага демонтиране. Разпределителите намират широко приложение в складове, монтажни работилници, ремонтни помещения, при изграждане на рафтове в гаражи и т.н. Възможността да се подреждат един върху друг намамява неколкократно необходимостта от пространство за складиране. Размери:L 336 х A 160 х H 130 мм...
8.76 лв.
Цена без ДДС: 7.30 лв.
Код на продукт: 601002
Три размера на класическите разпределители. Използват се за прегледно класифициране и складиране на маломерни предмети. Челното скосяване на разпределителя улеснява поставянето или изваждането на изделия от него, без да се налага демонтиране. Разпределителите намират широко приложение в складове, монтажни работилници, ремонтни помещения, при изграждане на рафтове в гаражи и т.н. Възможността да се подреждат един върху друг намамява неколкократно необходимостта от пространство за складиране. Размери:L 336 х A 216 х H 155 мм...
10.56 лв.
Цена без ДДС: 8.80 лв.
Код на продукт: 601008
Три размера на класическите разпределители. Използват се за прегледно класифициране и складиране на маломерни предмети. Челното скосяване на разпределителя улеснява поставянето или изваждането на изделия от него, без да се налага демонтиране. Разпределителите намират широко приложение в складове, монтажни работилници, ремонтни помещения, при изграждане на рафтове в гаражи и т.н. Възможността да се подреждат един върху друг намамява неколкократно необходимостта от пространство за складиране. Размери:L 336 х A 216 х H 200 мм..
12.72 лв.
Цена без ДДС: 10.60 лв.
Код на продукт: SEMA300
Използват се за прегледно класифициране и складиране на маломерни предмети. Челното скосяване на разпределителя улеснява поставянето или изваждането на изделия от него, без да се налага демонтиране. Разпределителите намират широко приложение в складове, монтажни работилници, ремонтни помещения, при изграждане на рафтове в гаражи и т.н. Възможността да се подреждат един върху друг намамява неколкократно необходимостта от пространство за складиране. Размери: Дълбочина 368мм / ширина 219 мм / височина 148  мм..
9.36 лв.
Цена без ДДС: 7.80 лв.
Код на продукт: 601009
Три размера на класическите разпределители •Използват се за прегледно класифициране и складиране на маломерни предмети. Челното скосяване на разпределителя улеснява поставянето или изваждането на изделия от него, без да се налага демонтиране.  Разпределителите намират широко приложение в складове, монтажни работилници, ремонтни помещения, при изграждане на рафтове в гаражи и т.н. Възможността да се подреждат един върху друг намамява неколкократно необходимостта от пространство за складиране. Размери:L 420 х A 270 х H 175 мм..
17.04 лв.
Цена без ДДС: 14.20 лв.
Код на продукт: SEMA350
Използват се за прегледно класифициране и складиране на маломерни предмети. Челното скосяване на разпределителя улеснява поставянето или изваждането на изделия от него, без да се налага демонтиране. Разпределителите намират широко приложение в складове, монтажни работилници, ремонтни помещения, при изграждане на рафтове в гаражи и т.н. Възможността да се подреждат един върху друг намамява неколкократно необходимостта от пространство за складиране. Размери: Дълбочина 434 мм / ширина 264 мм / височина 168..
14.28 лв.
Цена без ДДС: 11.90 лв.
Код на продукт: 601001
Три размера на класическите разпределители. Използват се за прегледно класифициране и складиране на маломерни предмети. Челното скосяване на разпределителя улеснява поставянето или изваждането на изделия от него, без да се налага демонтиране. Разпределителите намират широко приложение в складове, монтажни работилници, ремонтни помещения, при изграждане на рафтове в гаражи и т.н. Възможността да се подреждат един върху друг намамява неколкократно необходимостта от пространство за складиране. Размери: L 500 х A 303 х H 200 мм...
23.40 лв.
Цена без ДДС: 19.50 лв.
от 1 до 16 от общо 39 резултата (3 стр.)