Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Нивелиращи колела

Колелата се трансформират от неподвижни пети към подвижни колела. Този тип колела са подходящи за оборудване на поточни линии. Колелата могат както да нивелират поточната линия, така и да бъдат приведени в употреба при необходимост от преместване на линията за профилактика или допълнителна настройка. Намират приложение и за оборудване, разположено на неравни повърхности. Динамичната товароносимост варира от 25 кг до 750 кг, според вида на колелото.

 

Нивелиращо се въртящо колело на планка. Преминава от пета във въртящо се колело. Корпус от алуминий, прахово боядисан. Широк отвор за достъп до нивелиращия механизъм. ..
0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
Нивелиращо се въртящо колело с отвор за болт. Преминава от пета във въртящо се колело. Корпус от алуминий, прахово боядисан. Широк отвор за достъп до нивелиращия механизъм. ..
163.06 лв.
Цена без ДДС: 135.88 лв.
Нивелиращо се въртящо колело на планка. Преминава от пета във въртящо се колело. Корпус от алуминий, прахово боядисан. Нивелиращ механизъм, оборудван с лост с тресчотков механизъм за по-лесно манипулация...
163.06 лв.
Цена без ДДС: 135.88 лв.
Нивелиращо се въртящо колело с отвор за болт. Преминава от пета във въртящо се колело. Корпус от алуминий, прахово боядисан. Нивелиращ механизъм, оборудван с лост с тресчотков механизъм за по-лесно манипулация. ..
154.38 лв.
Цена без ДДС: 128.65 лв.
от 1 до 4 от общо 4 резултата (1 стр.)