Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Алуминиеви бутилки за етерични масла

Код на продукт: TRN4889
Алуминиева бутилка Tournaire с обем 19 мл. е изключително подходяща за съхранение и транспортиране на деликатни продукти. Изработена е от чист, 100% рециклируем алуминий 1050А и 1070А с моноблокова, безшевна структура, който гарантира сигурна защита от удари, UV-лъчи, налягане и всякакви други механични и химически въздейтвия. Към бутилката могат да бъдат закупени мембрана и капачка, които осигуряват пълна непропускливост. Алуминиевият съд е одобрен от ООН  и отговаря на Европейските регламенти за контакт с храни. Бутилките са произведени от френската фирма за опаковки и амбалаж Tour..
2.16 лв.
Цена без ДДС: 1.80 лв.
Код на продукт: TRN4872
Алуминиева бутилка Tournaire с обем 38 мл. е изключително подходяща за съхранение и транспортиране на деликатни продукти. Изработена е от чист, 100% рециклируем алуминий 1050А и 1070А с моноблокова, безшевна структура, който гарантира сигурна защита от удари, UV-лъчи, налягане и всякакви други механични и химически въздейтвия. Към бутилката могат да бъдат закупени мембрана и капачка, които осигуряват пълна непропускливост. Алуминиевият съд е одобрен от ООН  и отговаря на Европейските регламенти за контакт с храни. Бутилките са произведени от френската фирма за опаковки и амбалаж Tour..
2.40 лв.
Цена без ДДС: 2.00 лв.
Код на продукт: TRN5015
Алуминиева бутилка Tournaire с обем 63 мл. е изключително подходяща за съхранение и транспортиране на деликатни продукти. Изработена е от чист, 100% рециклируем алуминий 1050А и 1070А с моноблокова, безшевна структура, който гарантира сигурна защита от удари, UV-лъчи, налягане и всякакви други механични и химически въздейтвия. Към бутилката могат да бъдат закупени мембрана и капачка, които осигуряват пълна непропускливост. Алуминиевият съд е одобрен от ООН  и отговаря на Европейските регламенти за контакт с храни. Бутилките са произведени от френската фирма за опаковки и амбалаж Tour..
2.94 лв.
Цена без ДДС: 2.45 лв.
Код на продукт: TRN5089S1
Алуминиева бутилка Tournaire с обем 125 мл. е изключително подходяща за съхранение и транспортиране на деликатни продукти. Изработена е от чист, 100% рециклируем алуминий 1050А и 1070А с моноблокова, безшевна структура, който гарантира сигурна защита от удари, UV-лъчи, налягане и всякакви други механични и химически въздейтвия. Към бутилката могат да бъдат закупени мембрана и капачка, които осигуряват пълна непропускливост. Алуминиевият съд е одобрен от ООН  и отговаря на Европейските регламенти за контакт с храни. Бутилките са произведени от френската фирма за опаковки и амбалаж Tou..
4.92 лв.
Цена без ДДС: 4.10 лв.
Код на продукт: TRN5148S1
Алуминиева бутилка Tournaire с обем 625 мл. е изключително подходяща за съхранение и транспортиране на деликатни продукти. Изработена е от чист, 100% рециклируем алуминий 1050А и 1070А с моноблокова, безшевна структура, който гарантира сигурна защита от удари, UV-лъчи, налягане и всякакви други механични и химически въздейтвия. Към бутилката могат да бъдат закупени мембрана и капачка, които осигуряват пълна непропускливост. Алуминиевият съд е одобрен от ООН  и отговаря на Европейските регламенти за контакт с храни. Бутилките са произведени от френската фирма за опаковки и амбалаж Tou..
6.96 лв.
Цена без ДДС: 5.80 лв.
Код на продукт: TRN7857S1
Алуминиева бутилка Tournaire с обем 1,25 л. е изключително подходяща за съхранение и транспортиране на деликатни продукти. Изработена е от чист, 100% рециклируем алуминий 1050А и 1070А с моноблокова, безшевна структура, който гарантира сигурна защита от удари, UV-лъчи, налягане и всякакви други механични и химически въздейтвия. Към бутилката могат да бъдат закупени мембрана и капачка, които осигуряват пълна непропускливост. Алуминиевият съд е одобрен от ООН  и отговаря на Европейските регламенти за контакт с храни. Бутилките са произведени от френската фирма за опаковки и амбалаж Tou..
10.32 лв.
Цена без ДДС: 8.60 лв.
Код на продукт: TRN7418S1
Алуминиева бутилка Tournaire с обем 2,50 л. е изключително подходяща за съхранение и транспортиране на деликатни продукти. Изработена е от чист, 100% рециклируем алуминий 1050А и 1070А с моноблокова, безшевна структура, който гарантира сигурна защита от удари, UV-лъчи, налягане и всякакви други механични и химически въздейтвия. Към бутилката могат да бъдат закупени мембрана и капачка, които осигуряват пълна непропускливост. Алуминиевият съд е одобрен от ООН  и отговаря на Европейските регламенти за контакт с храни. Бутилките са произведени от френската фирма за опаковки и амбалаж Tou..
18.36 лв.
Цена без ДДС: 15.30 лв.
Код на продукт: TRN5453B1
Алуминиева бутилка Tournaire с обем 6,25 л. е изключително подходяща за съхранение и транспортиране на деликатни продукти. Изработена е от чист, 100% рециклируем алуминий 1050А и 1070А с моноблокова, безшевна структура, който гарантира сигурна защита от удари, UV-лъчи, налягане и всякакви други механични и химически въздейтвия. Към бутилката могат да бъдат закупени мембрана и капачка, които осигуряват пълна непропускливост. Алуминиевият съд е одобрен от ООН  и отговаря на Европейските регламенти за контакт с храни. Бутилките са произведени от френската фирма за опаковки и амбалаж Tou..
29.40 лв.
Цена без ДДС: 24.50 лв.
Код на продукт: TRN3452
Алуминиева бутилка Tournaire с обем 12,5 л. е изключително подходяща за съхранение и транспортиране на деликатни продукти. Изработена е от чист, 100% рециклируем алуминий 1050А и 1070А с моноблокова, безшевна структура, който гарантира сигурна защита от удари, UV-лъчи, налягане и всякакви други механични и химически въздейтвия. Към бутилката могат да бъдат закупени мембрана и капачка, които осигуряват пълна непропускливост. Алуминиевият съд е одобрен от ООН  и отговаря на Европейските регламенти за контакт с храни. Бутилките са произведени от френската фирма за опаковки и амбалаж Tou..
61.20 лв.
Цена без ДДС: 51.00 лв.
Код на продукт: TRN3405B1
Алуминиева бутилка Tournaire с обем 6,250 л. е изключително подходяща за съхранение и транспортиране на деликатни продукти. Изработена е от чист, 100% рециклируем алуминий 1050А и 1070А с моноблокова, безшевна структура, който гарантира сигурна защита от удари, UV-лъчи, налягане и всякакви други механични и химически въздейтвия. Към бутилката могат да бъдат закупени мембрана и капачка, които осигуряват пълна непропускливост. Алуминиевият съд е одобрен от ООН  и отговаря на Европейските регламенти за контакт с храни. Бутилките са произведени от френската фирма за опаковки и амбалаж To..
38.40 лв.
Цена без ДДС: 32.00 лв.
от 1 до 14 от общо 14 резултата (1 стр.)