Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

ПОСТЕЛКА СОРБЕНТ | 74 х 24.4м TM29

ПОСТЕЛКА СОРБЕНТ |  74 х 24.4м TM29 - Код 137

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0899102180

Доставка и плащане

Доставяме до адрес и до офис на куриер. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • По банков път

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Профис БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

Експресна доставка
след потвърждение
Партньорство
за агенции и търговци
Поръчка по телефон
ние ще ви съдействаме
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

Тези постелки са тежки, трислойни, със сив цвят сорбенти, които са предназначени за адсорбиране на масла и нефтени продукти. Идеалното решение за постоянно и дълго използване, на места с голямо движение. Тази адсорбираща настилка се отличава с невероятна здравина и дълъг живот. Най - горният тъмен слой е изработен от материал, отличаващ се с голяма здравина и издръжливост на механични въздействия. Той е UV устойчив, което дава възможност да ползване както в закрити пространства, така и на открито. Сивият цвят скрива маслените петна и удължава живота на сорбента. Средният слой адсорбира течностите и ги задържа в себе си. Последният слой не позволява течността да достигне до повърхността под него въпреки постоянния натиск върху настилката, като в същото време подсигурява нейната стабилност.

Описание:

Стандартни размери: 74 см х 24.4 м
Адсорбиращ капацитет: 104 л/оп
Опаковка: 1 бр/оп

Може да харесате още