Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Смарт пейка Sun Seat Basic с бетонови основи

Смарт пейка Sun Seat Basic с бетонови основи
Смарт пейка Sun Seat Basic с бетонови основи
Смарт пейка Sun Seat Basic с бетонови основи
Смарт пейка Sun Seat Basic с бетонови основи

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0899102180

Доставка и плащане

Доставяме до адрес и до офис на куриер. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • По банков път

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Профис БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

Експресна доставка
след потвърждение
Партньорство
за агенции и търговци
Поръчка по телефон
ние ще ви съдействаме
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

Предлагаме Ви едно изключително функционално и бюджетно решение за умна градска мебел, съчетание на смарт соларен панел и атрактивна бетонова конструкция. Sun Seat Basic е модерна седалка със здрав метален корпус, в който е вграден мощен соларен панел. Панелът, както и интегрираните в седалката станции за безжично зареждане на смартфони, са защитени от вода и вандалски прояви с незабележима обвивка от акрилно стъкло. В този вариант, Sun Seat Basic е монтирана върху две кубични основи, изработени от високоякостен армиран фибро бетон. Повърхността е от натурални мраморни и гранитни камъни с естествена мозаечна структура. Мозайката се предлага в различни цветове. Резултатът е атрактивна умна соларна пейка с редица възможности за персонализация.

Функции на смарт пейка Sun Seat Basic:

  • Захранване от слънчева енергия - събраната енергия се съхранява и за облачни дни или през нощта
  • Литиево-йонна батерия

  • Две безжични Qi зарядни за мобилни телефони
  • LED осветление

Допълнителни опции (влияят на крайната цена):

  • Хибриден модел - комбинирано захранване със слънчева енергия и електричество
  • USB портове за зареждане на мобилни устройства - специално проектирани за външна употреба
  • WiFi сигнал


Защо да инвестирате в смарт пейка?

Умните пейки са иновативни градски мебели, които допринасят за технологичното развитие на обществените пространства, като по този начин ги правят по-функционални и атрактивни за посетители . Същевременно допринасят за намаляване на въглеродния отпечатък и насърчават изпозлването на възобновяеми енергийни източници благодарение на соларното си захранване. Оборудвани с портове за зареждане и Wi-Fi рутер, тези пейки предлагат повече от просто място за почивка - те помагат на хората да останат свързани в движение. Инвестирайки в смарт соларна пейка, Вие инвестирате в една по-интерактивна и удобна за потребителя градска мебел, което може да увеличи пешеходния трафик и да привлече клиенти към бизнесите в непосредствена близост. С други думи, умните пейки са перфектното съчетание на удобство и екосъобразност.Може да харесате още