Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Пресконтейнер 20м3

Пресконтейнер 20м3
Пресконтейнер 20м3
Пресконтейнер 20м3
Пресконтейнер 20м3
Пресконтейнер 20м3
Пресконтейнер 20м3
Пресконтейнер 20м3
Пресконтейнер 20м3

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0899102180

Доставка и плащане

Доставяме до адрес и до офис на куриер. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • По банков път

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Профис БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

Експресна доставка
след потвърждение
Партньорство
за агенции и търговци
Поръчка по телефон
ние ще ви съдействаме
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

Нашите иновативни хидравлични пресконтейнери са разработени специално за камиони с мултилифт система за повдигане с кран, в съответствие със стандарт DIN 30722. Пресконтейнерите имат конусообразна форма, гарантираща безпроблемно изпразване, което ги превръща в изключително удобен и ефективен избор. 


Основни предимства: 

1. Автоматизирана работа: Насладете се на безпроблемно управление благодарение на интуитивен контролен панел, включващ бутон за безопасност „гъба“ за допълнителна сигурност.

2. Лесна поддръжка: Всички резервни части са проектирани еднакви за лесна поддръжка и замяна,  предлагайки ви трайно и дългоустойчиво решение.

3. Автоматичен индикатор за запълване: Ще бъдете известени със светлинен сигнал при 80% и 100% запълнен капацитет на пресконтейнера.

4. Създадени за безопасност: Предната част на пресконтейнера за мулитилифт е оборудвана с капак за манипулация съгласно DIN 30722/T1, а в задната част има врата за изпразване с механизъм за заключване и гумено уплътнение, предотвратяващо течове.

5. Подобрена маневреност: 4 колела (2 отпред и 2 отзад) с диаметър Ø168 мм и дължина 300 мм осигуряват лесно преместване. Колелата и пантите на вратите са снабдени със смазочни нипели за плавно функциониране.

6. Възможност за персонализация: Пресконтейнерите могат да бъдат боядисани според Вашите изисквания, с два слоя грунд и един финален слой боя с цвят по RAL, за гарантирано професионален и изтънчен вид.

7. Изчерпателна документация: Книга с технически инструкции за работа с пресконтейнера, поддръжка на оборудването, мерки за безопасност, и подробен чертеж на електронните и хидравлични компоненти.


Технически характеристики: 

Обем - 20 m³

Коефициент на уплътняване - 1:3 - 1:5 (според плътността на материал)

Дължина - 6700 mm

Ширина - 2470 mm

Височина - 2630 mm

Сила на натискане - 250 kN

Мощност на двигателя - min. 5,5 kW

Транспортно средство - Товарач с кука

Работен режим - Автоматичен режим на притискане на плочата

Директиви - Директива 2006/42/ЕО на ЕО за машините

Стандарт - Abrol – каросерия с кука DIN 30722

Сертификат - EN ISO 9001 / EN ISO 14001 / EN ISO 45001 / DIN EN ISO 3832-2


Избирайки нашите хидравлични пресконтейнери за мултилифт, Вие си осигурявате високи нива на ефективност и надеждност. Инвестирайте в решение, което не само отговаря на стандартите в индустрията, но ги надминава. Свържете се с нас днес, за да покачите работата си на следващото ниво!