Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Предпазна бутилка за леснозапалими вещества - модел II - 8 л. Жълта

Предпазна бутилка за леснозапалими вещества - модел II - 8 л. Жълта - Код 60907
Предпазна бутилка за леснозапалими вещества - модел II - 8 л. Жълта
195.60 лв.
Цена без ДДС: 163.00 лв.

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0899102180

Доставка и плащане

Доставяме до адрес и до офис на куриер. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • По банков път

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Профис БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

Експресна доставка
след потвърждение
Партньорство
за агенции и търговци
Поръчка по телефон
ние ще ви съдействаме
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

-Стабилен стоманен съд. Повърхността е боядисана с прахова боя. Оборудван със самозаключваща се капачка и двойно затваряне срещу преминаване на пламък, както и с предпазител в случай на повишаване на налягането в съда. Предпазителят се активира автоматично при налягане 0,2 - 0,35 bar, което осигурява не само спадане на налягането, но и понижаване на температурата.
-Ергономичната конструкция на бутилката осигурява оптимално разпределение на масата на съда при различни манипулации (пренасяне. Съдовете са сертифицирани в САЩ съгласно изискванията за безопасност на труда и за манипулация със запалими вещества.(OSHA и NFPA), както и от иститутите в САЩ и Канада съгласно нормите FM и UL, ULC
-Допълнително бутилките са оборудвани с огъващ се маркуч за източване. Отварянето и затрварянето на маркуча се регулира чрез предпазител, който се намира в горната част на съда в близост до дръжката.
-Комбинацията от маркуч за източване и затварящ предпазител осигурява удобно и сигурно дозиране на запалимите течности.

Цвят: Жълт
Обем 8 л.

Може да харесате още