Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Пластмасов контейнер 1100 Л, объл капак

Пластмасов контейнер 1100 Л, объл капак - Код 20223

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0899102180

Доставка и плащане

Доставяме до адрес и до офис на куриер. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • По банков път

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Профис БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

Експресна доставка
след потвърждение
Партньорство
за агенции и търговци
Поръчка по телефон
ние ще ви съдействаме
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

Пластмасов Контейнер тип "бобър" с обем 1100 литра с объл капак 

Всички пластмасови контейнери от тип "бобър" са с гарантиран произход сертифицирани по европейска норма EN 840. Материалът от който са произведени е първичен с доказан произход, а именно полиетилен с висока плътност (HDPE).
Контейнерите за отпадъци са изключително здрави и са устойчиви на всякакви атмосферни условия, което от своя страна ги прави подходящи за ползване в нашата страна. По контейнерите не се залепват отпадъци, защото са изработени от пластмаса и формата им е гладка, което е изключително важно за лесното им почистване. От друга страна материалът, от който са произведени е рециклируем. Предлагат се в различни видове цветове, по този начин могат да се ползват за разделно сметосъбиране. По желание на клиента могат да бъдат предложени и варианти със специални отвори на капака за по-лесно изхвърляне на отпадъци.
 

Характеристики на Пластмасов Контейнер с объл капак 1100 л.

Обем1100 л.
Тегло64 кг
Max. дължина1360 мм
Max. широчина1050 мм
Max. височина1460 мм
Височина до ръба /габарит/1230 мм
Диаметър на колелата200 мм


Други СТАНДАРТИ на които отговарят пластмасовите контейнери са:ЕN 840-1/2; DIN 30 740; UNI 9260; DIN EN 840-2; DIN EN 840-5; DIN EN 840-6

Възможност за избор на цвят - зелен, жълт, син, червен, черен, сив, кафяв

Може да харесате още