Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

IBC КОНТЕЙНЕР НА ДЪРВЕНО ПАЛЕ

IBC КОНТЕЙНЕР НА ДЪРВЕНО ПАЛЕ - Код 60179
IBC КОНТЕЙНЕР НА ДЪРВЕНО ПАЛЕ
468.00 лв.
Цена без ДДС: 390.00 лв.
  • Код на продукт: 607001

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0899102180

Доставка и плащане

Доставяме до адрес и до офис на куриер. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • По банков път

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Профис БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

Експресна доставка
след потвърждение
Партньорство
за агенции и търговци
Поръчка по телефон
ние ще ви съдействаме
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

IBC Контейнер на дървено пале 1000 литра

IBC контейнерите са изработени с вътрешен резервоар от ултравиолетово стабилизиран високомолекулен HDPE и външна предпазна обвивка от специално обработена поцинкована стомана. Пластмасовите контейнери са подходящи за съхранение и транспорт на течности като неорганични и органични киселини, луга, пероксиди, ацетати, въглеводороди. Предлагат се и специални модели, които са подходящи за транспортиране на хранителни течности.Бидони от 1000 литра са подходящи за складове и имат възможност да се складират до 3 броя във височина. При транспортиране се поставят по два един върху друг. От горната страна отвора за пълнене е DN 150 ,а изпускателният вентил е DN 50. Подходящи за съхраняването на агресивни течни продукти, масла, химикали и др. Всички контейнери са със сертификати за транспортиране ADR, RID, MDG

Характеристика на IBC Контейнер 1000 литра

 Дължина 1000 мм 
 Широчина  1200 мм
 Височина 1165 мм
 Тегло 61 кг