Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

НАКЛОНЯЕМ КОНТЕЙНЕР 600 Л.

НАКЛОНЯЕМ КОНТЕЙНЕР 600 Л. - Код 60470

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0899102180

Доставка и плащане

Доставяме до адрес и до офис на куриер. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • По банков път

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Профис БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

Експресна доставка
след потвърждение
Партньорство
за агенции и търговци
Поръчка по телефон
ние ще ви съдействаме
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

Наклоняем Контейнер 600 литра

Самоизсипващ се метален контейнер за отпадъци изработен от ламарина с дебелина 2 мм. Контейнера е снабден с механизъм, който позволява лесно изсипване след като е напълнен с отпадъци. Изработен е от здрава стомана, конструкцията е заварена и допълнително подсилена. Механизмът на изсипване е надежден и стабилен. На всеки контейнер може да се монтират колела и кран за отцеждане. По избор на клиента може да се произведе контейнер със специфични размери. Металните контейнери са подходящи за извозване на строителни отпадъци. Контейнера е приспособен да се ползва от транспалетни колички или мотокари. Оперирането с наклоняемият контейнер се извършва от мястото на водача. Всеки контейнер може да се произведе в цвят по избор на клиента. Разбира се се предлагат и контейнери с по-големи обеми.

Характеристики на Наклоняем контейнер 600 л.

 Обем 600 л.
 Тегло 135 кг
 Max. дължина 1300 мм 
 Max. широчина 1310 мм
 Max. височина 720 мм