Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Метална кофа 110 литра

Метална кофа 110 литра - Код 20243

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0899102180

Доставка и плащане

Доставяме до адрес и до офис на куриер. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • По банков път

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Профис БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

Експресна доставка
след потвърждение
Партньорство
за агенции и търговци
Поръчка по телефон
ние ще ви съдействаме
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

Метална кофа 110 литра, тип "мева"

Металната кофа от този модел е изключително здрава и подходяща за изхвърляне на битови отпадъци. Обемът, който събира кофата е 110 литра. Контейнера е изработен изцяло от поцинковани елементи без наличието на черни части. Тялото на кофата е оребрено, което допринаса за по-глояма здравина и удароустойчивост. Дъното на кофата разполага с гумен пръстен, който осигурява безшумна работа и допълнителна устойчивост. Кофата за отпадъци има дълъг живот и е подходяща за ползване във всякакви условия и места. Кофата за боклук се произвежда в различна дебелина. Разполага с всички необходими европейски сертификати и е съвместима със техниката, която сметоизвозва отпадъци в страната.

Характеристики на Метална Кофа 110 л.

 Обем 110 л.
 Тегло 13 кг
 Ттовароносимост  90 кг
 Вътрешен Диаметър 415 мм
 Външен Диаментър 515 мм
 Височина 900 мм 

Може да харесате още