Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Метален склад - гараж

Метален склад - гараж - Код 61278

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0899102180

Доставка и плащане

Доставяме до адрес и до офис на куриер. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • По банков път

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Профис БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

Експресна доставка
след потвърждение
Партньорство
за агенции и търговци
Поръчка по телефон
ние ще ви съдействаме
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

Сгъваеми метални контейнери. Нуждаете ли се от от място за складиране на стоки и продукти? Ние от ПрофисБГ можем да ви предложим сглобяеми метални контейнери. Тяхното най-голямо предимство е лесното сглобяване и разглобяване когато не се ползват или имате нуджда да ги преместите или транспортирате. Твърде лесни за транспортиране, могат да бъдат преместени с палетна количка или моткар. Всеки метален склад може да се стифира един върху друг както в разглобено състояние така и в сглобено. Контейнерите са произведени от поцинкована листова ламарина със стандартна височина.Тази серия складовите контейнери най-често се използват за гараж на кола, мотор, АТВ или други превозни средства. Предлагат се в два размера - с дължина 5 и 6 мерта. По избор на клиента може да се поръча с прозорец или стелажи и аксесоари за подреждане на стоката. Контейнерите са с най-ниска цена на пазара, а качеството е безупречно. Можем да предоставим снимки и видео за сглобяване на всеки вид контейнер.
 

ДОПЪЛНИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ ЗА КОНТЕЙНЕРИ
Кат.№ Тип Цена без ДДС лвЦена с ДДС лв
KWB19270Рафтоносач15.00 18.00
KWB19280колона за поставяне на рафтоносач35.0042.00