Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Противопожарен метален шкаф SURE-GRIP EX - модел 2

Противопожарен метален шкаф SURE-GRIP EX - модел 2 - Код 30293
Противопожарен метален шкаф SURE-GRIP EX - модел 2
4 020.00 лв.
Цена без ДДС: 3 350.00 лв.

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0899102180

Доставка и плащане

Доставяме до адрес и до офис на куриер. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • По банков път

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Профис БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

Експресна доставка
след потвърждение
Партньорство
за агенции и търговци
Поръчка по телефон
ние ще ви съдействаме
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

Противопожарен метален шкаф

Металният противопожарен шкаф е идеалното оборудване за всеки склад или цех с повишено внимание на запалими течности или предмети. Шкафа е оборудван с врати, регулируема полица, двойна стена 1мм за въздушна преграда, 38мм срещу пламъка. Металният шкаф също така разполага с високонадежден триточков, затварящ се механизъм, работещ безпроблемно дори при пожар, осигуряващ гарантирана защита. При евентуален пожар в момента на достигане на 74 градуса вратите му се замозатварят. Друг отличаващ белег на шкафа е патентованата Spillslope система на полиците, която отвежда капките от потенциален разлив назад и надолу. 
Шкафът е изцяло подходящ за пожарна безопастност, разполага и с регулируеми крачета. Външното покритие на шкафа е от безоловна полиестерна боя за отлична химическа устойчивост.

Характеристики на метален шкаф

Ширина: 1092 мм
Дълбочина 457 мм
Височина 1118 мм

Може да харесате още