Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Контейнер с долно изсипване на колела, 1000л

Контейнер с долно изсипване на колела, 1000л - Код 30183

Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на 0899102180

Доставка и плащане

Доставяме до адрес и до офис на куриер. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • По банков път

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Профис БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

Експресна доставка
след потвърждение
Партньорство
за агенции и търговци
Поръчка по телефон
ние ще ви съдействаме
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Информация за продукта

Контейнер с долно изсипване на колела 

Строителен контейнер изработен с долно изсипване. Контейнера е пригоден за манипулиране с кран или високоповдигач. Изработени са по начин който позволява да се поставят до няколко контейнера един върху друг. Металните контейнери на колела са подходящи за изхвърляне на строителни отпадъци, опаковки и друг видове боклук. Изработени са здраво и стабилно от метал и са прахово боядисани. Изсипването на строителният контейнер се извършва чрез отваряне на дъното му. Колелата на контейнера допринасят за по-лесно манипулиране в малки пространства. Предлагат се и контейнери с различна големина и цена.

Характеристики на контейнера с долно изсипване

Дължина 1200 мм
Широчина 1040 мм
Височина 1211 мм
Цвят по избор