Menu
Your Cart

Комплекти за разливи по ADR 2005

Европейската спогодба ADR 2005,

постановява, че превозвачите на опасни стоки и продукти, освен всичко останало, трябва: "Да подсигурят превозните си средства с необходимото обезопасително оборудване, като пожарогасители, предупредителни знаци, комплекти за първа помощ и КОМПЛЕКТ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА РАЗЛИВИ."

Със своя компактен дизайн, тези комплекти заемат минимален обем, като в същото време съдържат всички необходими адсорбенти, за ограничаване на малки и средни разливи на петролни продукти!

Преимущества:

  • Икономичност - висок адсорбиращ капацитет на добра цена
  • Малък обем - лесни за складиране в малки пространства - зад или под седалката на водача
  • Издръжлива, прозрачна чанта - лесна за проверка на адсорбентните наличности
  • Бърз и лесен достъп до сорбентите
  • Лесна за носене чанта с презрамка
  • Окомплектованост - ръкавици, найлонови чували и сорбенти - всичко необходимо за бързо отреагиране в случай на произшествие
Код: 518048
Този преносим комплект за разливи е предназначен за овладяване на малки разливи на масла и нефтени продукти.Опакован е в прозрачна чанта – лесна за проверка на адсорбентните наличности, с лесна за носене през рамо презрамка.Има малък обем, което го прави лесен за складиране в малки простра..
209.4 лв.
Без ДДС:174.5 лв.
Код: 518052
Този преносим комплект за разливи е предназначен за овладяване на малки разливи на химикали и опасни вещества.Опакован е в прозрачна чанта – лесна за проверка на адсорбентните наличности, с лесна за носене през рамо презрамка.Има малък обем, което го прави лесен за складиране в м..
216.0 лв.
Без ДДС:180.0 лв.
Код: 518050
Този преносим комплект за разливи е предназначен за овладяване на малки разливи на всякакъв вид опасни течности, включително масла, вода, охладители, разтворители и т.н.Опакован е в прозрачна чанта – лесна за проверка на адсорбентните наличности, с лесна за носене ..
209.4 лв.
Без ДДС:174.5 лв.
Код: 518051
Този преносим комплект за разливи е предназначен за овладяване на малки разливи на химикали и опасни вещества. Опакован е в прозрачна чанта – лесна за проверка на адсорбентните наличности, с лесна за носене през рамо презрамка.Има малък обем, което го прави лесен за скл..
162.0 лв.
Без ДДС:135.0 лв.
Код: 518047
Този преносим комплект за разливи е предназначен за овладяване на малки разливи на масла и нефтени продукти. Опакован е в прозрачна чанта – лесна за проверка на адсорбентните наличности, с лесна за носене през рамо презрамка.Има малък обем, което го прави лесен за склад..
157.2 лв.
Без ДДС:131.0 лв.
Код: 518049
Този преносим комплект за разливи е предназначен за овладяване на малки разливи на всякакъв вид опасни течности, включително масла, вода, охладители, разтворители и т.н.. Опакован е в прозрачна чанта – лесна за проверка на адсорбентните наличности, с лесна за носене през рамо пре..
157.2 лв.
Без ДДС:131.0 лв.
Код: 518001
Този сорбентен комплект за масла и нефтени продукти, се предлага в PVC непромокаема чанта в жълт цвят, която пази сорбентите сухи. Компактните размери позволяват съхранението и в малки складови отделения, зад или под автомобилна седалка. Съдържа нужния оптимален брой сорбентни продукти за ..
109.2 лв.
Без ДДС:91.0 лв.
Код: 518002
Този сорбентен комплект за унивесални продукти, се предлага в PVC непромокаема чанта в жълт цвят, която пази сорбентите сухи.Предназначен е да адсорбира широка гама течности, включително масла, вода, охладители, разтворители и много други. Компактните размери позволяват съхранени..
113.6 лв.
Без ДДС:94.6 лв.
Код: 518003
Този сорбентен комплект за химически продукти, се предлага в PVC непромокаема чанта в жълт цвят, която пази сорбентите сухи.Предназначен е да адсорбира химически продукти и. Компактните размери позволяват съхранението и в малки складови отделения, зад или под автомобилна сед..
118.8 лв.
Без ДДС:99.0 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)