Menu
Your Cart

Сорбентен център за временно съхранение на използвани сорбенти

Тези сорбентни комплети за временно съхранение на използвани сорбенти са предназначени да адсорбират големи разливи на промишлени течности, включително масла, вода, разтворители, охлаждащи течности и др. Възможността за плътно затваряне позвалява в съда да бъдат последващо складирани използваните за ограничаване на разлива сорбенти, до приемането им от лицензирана за тази дейност фирма. Големият адсорбационен капацитет на комплектите предполага използването им на места с опасност от разливи с по-голям обем.Удобния дизайн дава възможност комплектите да бъдат обслужвани с мотокар или количка.

Код: 518032
Този сорбентен комплет за временно съхранение на използвани сорбентие предназначен да адсорбира големи разливи на промишлени течности, включително масла, вода, разтворители, охлаждащи течности и др. Възможността за плътно затваряне позвалява в съда да бъдат последващо складирани ..
1,913.4 лв.
Без ДДС:1,594.5 лв.
Код: 518033
Този сорбентен комплет за временно съхранение на използвани сорбенти е предназначен да адсорбира големи разливи на промишлени течности, включително масла, вода, разтворители, охлаждащи течности и др. Възможността за плътно затваряне позвалява в съда да бъдат последващо складирани използван..
1,939.8 лв.
Без ДДС:1,616.5 лв.
Код: 518034
Този сорбентен комплет за временно съхранение на използвани сорбенти е предназначен да адсорбира големи разливи на химически продукти и опасни течности. Възможността за плътно затваряне позвалява в съда да бъдат последващо складирани използваните за ограничаване на разлива с..
1,729.0 лв.
Без ДДС:1,729.0 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)