Menu
Your Cart

Преносими каптажни вани

Марка: Justrite Код: JR28512
За ограничаване на разливи при работа с петролни продукти, смазки и повечето киселини,  достатъчно устойчива за многократна употреба. Покритието е изработено от PVC със специални добавки, осигуряващо дълготрайно излагане на UV-лъчи, което я прави подходяща за външна употреба. Падаща стена за ..
1,022.4 лв.
Без ДДС:852.0 лв.
Марка: Justrite Код: JR28323
Портативна кръгла вана лесна за употреба при аварийни и спешни случаи за ограничаване на разливи от течащи варели, хидравлични маркучи, тръби, машини и др. Изработена от подсилен винил с повишена устойчивост. Жълт цвят  за лесна индетификация и видимост. Отговяря на всички изисквания за безо..
368.4 лв.
Без ДДС:307.0 лв.
Марка: Justrite Код: JR28319
Портативна кръгла вана при аварийни и спешни случаи за ограничаване на разливи от течащи варели, хидравлични маркучи, тръби, машини и др. Изработена от подсилен винил с повишена устойчивост. Жълт цвят  за лесна индетификация и видимост. Отговяря на всички изисквания за безопасност, EPA серти..
304.8 лв.
Без ДДС:254.0 лв.
Код: JR28321
Портативна кръгла вана лесна и бърза за употреба при аварийни и спешни случаи, за ограничаване на разливи от течащи варели, хидравлични маркучи, тръби, машини и др.  Изработена от подсилен винил с повишена устойчивост.  Жълт цвят  за лесна индетификация и видимост. Отговяря на всички ..
351.6 лв.
Без ДДС:293.0 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)