Menu
Your Cart

Пътеки и постелки

Нашите SPC абсорбиращи пътеки и постелки ще ви помогнат да направите вашето работно място, алеи и тротоари по-чисти, по-безопастни и няма да се плъзгат.Тези абсорбиращи пътеки и постелки попиват и задържат масла, течности или други разливи на закрито и отвън. В сравнение с входните постелки, абсорбиращите пътеки и постелки предлагат по-добро сцепление, намаляват хлъзгавината и пазят течностите от разпространение от една област в друга.

Код: 513036
Тези постелки са тежки, трислойни и със сив цвят и анти-плъзгащо покритие. Те са идеалното решение за постоянно и дълго използване, на места с голямо движение. Тази адсорбираща настилка се отличава с невероятна здравина и дълъг живот. Най - горният тъмен слой е изработен от материал, отличаващ се с ..
1,322.9 лв.
Без ДДС:1,102.4 лв.
Код: 514019
Тези постелки са тежки, двуслойни, свързани и перфорирани универсални сорбенти, които са подходящи за използване при всякакви течности - масла, вода, разредители, охладители и др. Притежават високи адсорбационни свойства. Настилката е подходяща за използване в работилници, цехове, под машини и на ме..
327.0 лв.
Без ДДС:272.5 лв.
Код: 514009
Тези постеки са тежки, двупластови, унивесални сорбенти, със сив цвят, които адсорбират идеално всякакви течности  включително масла, вода, разтворители, охлаждащи течности и т.н.  Високото качество универсален сорбент за приложения, където се изисква комбинация от добра попивност и д..
233.3 лв.
Без ДДС:194.4 лв.
Код: 513037
Тези постелки са тежки, трислойни, със сив цвят сорбентни продукти, които са предназначени за адсорбиране на масла и нефтении продукти. Те са идеалното решение за постоянно и дълго използване, на места с голямо движение. Тази адсорбираща настилка се отличава с невероятна здравина и дълъг живот. ..
857.4 лв.
Без ДДС:714.5 лв.
Код: 513033
Тези постелки са тежки, еднослойни, с бял цвят сорбентни продукти, които са предназначени за адсорбиране на масла и нефтени продукти. Също така се отличават с голяма здравина и механична устойчивост. Допълнително обработената повърхност свежда до нула вероятността за отделяне на власи..
397.2 лв.
Без ДДС:331.0 лв.
Код: 513038
Тези постелки са тежки, трислойни, със сив цвят сорбенти, които са предназначени за адсорбиране на масла и нефтени продукти. Идеалното решение за постоянно и дълго използване, на места с голямо движение. Тази адсорбираща настилка се отличава с невероятна здравина и дълъг жив..
721.3 лв.
Без ДДС:601.1 лв.
Код: 514014
Тези постелки са тежки, двупластови, със сив цвят сорбенти, които са предназначени за адсорбиране на различни течности, включително масла, вода, разтворители, охлаждащи течности и т.н.  Високото качество на универсалния сорбент за приложения, където се изисква комбинация от добра адсо..
405.6 лв.
Без ДДС:338.0 лв.
Код: 514022
Тези постелки са средно тежки, еднослойни, със сив цвят сорбентни продукти, които са предназначени да адсорбират всякакви индустриални течности, включително масла, вода, разредители, охладители и много други. Поемат течности до 18 пъти собственото си тегло. Ролките са перфорирани, повърхно..
376.9 лв.
Без ДДС:314.1 лв.
Код: 514023
Тези постелки са средно тежки, еднопластови, със сив цвят сорбенти, които са предназначени за адсорбиране на всякакви индустриални течности, включително масла, вода, разредители, охладители и много други. Поемат течности до 18 пъти собственото си тегло. Ролките са перфорирани, повърхността..
376.9 лв.
Без ДДС:314.1 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)