Menu
Your Cart

IBC контейнери

Всички модели IBC контейенри разполагат със сертификати ADR, за качество и произход. Стандартен обем на този модел пластмасови контейнери е 1000 литра. Предлагат се и резервоари с food contact сертификат, който е подходящ за течности от хранителен аспект. Пластмасовите контейнери са изключително качествени и издържливи на всякакви атмосферни условия. Предлагат се на различен вид основа – контейнери на пластмасово пале, контейнери на дървено пале и варианти на метално пале. Като алтернатива за по-ниска цена се предлагат и резервоари втора ръка.
Код: 607001
IBC Контейнер на дървено пале 1000 литраIBC контейнерите са изработени с вътрешен резервоар от ултравиолетово стабилизиран високомолекулен HDPE и външна предпазна обвивка от специално обработена поцинкована стомана. Пластмасовите контейнери са подходящи за съхранение и&n..
468.0 лв.
Без ДДС:390.0 лв.
Код: 607002
• Складови контейнери с вътрешен резервоар от ултравиолетово стабилизиран високомолекулен HDPE и външна предпазна обвивка от специално обработена поцинкована стомана • Широка област на приложение - съхранение и транспорт на течности като неорганични и органични киселини, луга, пероксиди, ацета..
498.0 лв.
Без ДДС:415.0 лв.
Код: 607003
• Складови контейнери с вътрешен резервоар от ултравиолетово стабилизиран високомолекулен HDPE и външна предпазна обвивка от специално обработена поцинкована стомана. • Широка област на приложение -съхранение и транспорт на течности като неорганични и органични киселини, луга, пероксиди, ацета..
498.0 лв.
Без ДДС:415.0 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)