Изберете категория
Вашата кошница

Посочените цени са без включена доставка. Цената за доставка варира спрямо теглото и обема на всяка поръчка.

Шкафове за опасни вещества

Осигурете безопасност на работното място с нашите надеждни шкафове за съхранение на опасни вещества!

Запознайте се с нашата ексклузивна гама от висококачествени шкафове, предназначени да гарантират максимална безопасност и сигурност при съхранението на опасни материали на Вашето работно място. С нашите изделия, създадени с помощта на най-новите технологии, можете да предпазите служителите си, околната среда и материалните си вещи от рисковете при работа с опасни материали.

Нашият асортимент от шкафове за опасни материали е внимателно създаден, за да отговаря на стандартите в индустрията, гарантирайки здравина, надеждност и дълготрайна функционалност. Шкафовете са изградени от здрави материали и осигуряват надеждно съхранение на различни видове опасни вещества.

Повишени мерки за безопасност

Нашите шкафове са оборудвани със съвременни системи за безопасност, включително специално проектирани врати, здрава конструкция и интегрирани системи за заключване. Тези функции осигуряват допълнително ниво на защита, предотвратявайки неоторизиран достъп, намаляват риска от инциденти и съответстват на изискванията за безопасност.

Химическа устойчивост

Нашите шкафове са проектирани да издържат на корозивните свойства на опасните вещества и са изградени от химически устойчиви материали. Това гарантира тяхната здравина, предотвратява протичане, разливане и замърсяване и осигурява защита както на съхраняваните вещества, така и на околната среда.

Системи за вентилация и филтрация

Правилната вентилация е от съществено значение при съхранението на опасни материали. Нашите шкафове са интелигентно проектирани със системи за вентилация и филтрация, които ефективно пренасочват изпаренията, миризмите и парите далеч от зоната на съхранение. Тази функция подобрява здравето на работното място, намалява риска от дихателни проблеми и допринася за общата безопасност.

Регулируеми рафтове

Разбираме, че всеки клиент има специфични нужди, и затова нашите шкафове разполагат с опция за регулиране на височината на рафтовете. Това ви позволява да персонализирате вътрешната конфигурация, за да поставяте контейнери с различни размери, осигурявайки ефективно използване на пространството и удобен достъп до опасните материали.

Указателни табели за безопасност

Подобрявайки безопасността и организацията на работното място, нашите шкафове разполагат с подходящо обозначение. Това улеснява идентификацията на съхраняваните вещества, насърчава правилното боравене с тях и помага при извънредни ситуации и спешни случаи.

Инвестирайки в качествени шкафове за съхранение на опасни материали, Вие ще се погрижите за работното място и за спазването на индустриалните стандарти и регулации. Независимо дали работите в лаборатория, производствен цех или в друга индустрия, занимаваща се с опасни вещества, нашите продукти осигуряват необходимото спокойствие и сигурност.

Разгледайте разнообразието от шкафове за опасни материали и изберете перфектното решение, което отговаря на Вашите нужди за съхранение. Не правете компромиси с безопасността - доверете се на нашите надеждни шкафове, за да защитите това, което е най-важно.