Menu
Your Cart

Дезинфекция

ПрофисБГ предлага голям асортимент продукти за дезинфекция. Продуктите са подходящи за офиси, предприятия, складове, магазини и други обществени сгради. Стойките за дезинфектант са изключително практични и подходящи за поставяне близо до вход или изход от даден обект. Можем да осигурим дезинфектанти както в малки така и в големи разфасовки. В тази категория може да се намерят и подови настилки подходящи за поставяне на вход на помещение за дезинфекция на обувки.
Вана изтривалка за дезинфекция Вана изтривалка за дезинфекция
Ново -11 %
Код: MN7384
Пластмасова вана - изтривалка подходяща за дезинфекция на обувки. След като се изсипва дезинфектант в тавата, стелката се напоява и е подходяща за почистване на обувки. Предлага се и вариант в комбинация две вани прикрепени една за друга. Размери на тавата Дължина - 485 мм Ширина - 425 мм ..
37.2 лв. 42.0 лв.
Без ДДС:31.0 лв.
Диспенсер с педал за дезинфектант Диспенсер с педал за дезинфектант
Ново
Код: GRCHDS
Диспенсер с педал за дезинфектант от неръждаема стомана за почистване на ръцете. Огледален външен вид с много високо качество на изработка. Подходящ е за почти всички видове шишета с течности. Уникалният външен вид на диспенсера подканва хората да го ползват с удоволствие. Диспенсерът е подходя..
342.0 лв.
Без ДДС:285.0 лв.
Сензорен дозатор Сензорен дозатор
Ново
Код: KM520
Атоматичен дозатор за дезинфектант или сапун на метална стойка. Моделът е приспособен да стои свободно и не е необходимо да се монтира на стена или към пода. Идеален е за поставяне до входна врата. Дозаторът е с обем 1,1л и е приспособем за работа с барерии 4 бр LR6 AA. Доза..
168.0 лв.
Без ДДС:140.0 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)