Menu
Your Cart

Аптечки

Аптечките за офис, които се предлагат са качестени и здрави. Всички модели метални аптечки са пригодени за монтаж към стена. Аптечките разпогат с ключалка и рафтчета. Аптечка е необходимо да се осигури на всяко работно място. 
МЕТАЛНА АПТЕЧКА МЕТАЛНА АПТЕЧКА
Ново
Код: 526003
Метална аптечкаСерията метални аптечки са подходящи за монтаж към стена. Всяка аптечка разполага с ключалка за заключване на съдържанието. Стандартно аптечките се предлагат без съдържание. Металните кутии се оредлагат и в други размери. Подхдящи са за офис, склад или цех.Размери: 320 х 230 х..
78.0 лв.
Без ДДС:65.0 лв.
МЕТАЛНА АПТЕЧКА със стъклена вратичка
Най-продаван
Код: PRO39G
Метална аптечкаМеталната аптечка е подходяща за монтаж към стена. Всяка аптечка разполага с ключалка за заключване на съдържанието. Аптечките се предлагат без съдържание. Удобна за монтаж и почистване. Стъклената вратичка позволява видимост на съдържанието. Сертификат за съответствие по ГОСТ Р..
108.0 лв.
Без ДДС:90.0 лв.
Метална аптечка със стъклена вратичка мат
Ново
Код: MN5105
Метална аптечкаМеталната аптечка е подходяща за монтаж към стена. Аптечките се предлагат без съдържание. Удобна за монтаж и почистване. Стъклената вратичка. Размери: 300 х 300 х 120 мм. Тегло: 3 кг. брой рафтове 2 бр. ..
72.0 лв.
Без ДДС:60.0 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)